• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Colored Vintage 239 x 148 cm

Vintage overdyed carpets er en meget populær form for orientalsk tæppe, der bliver midstpunktet i boligindretningen med sine stærke farver og slidte glans.

De fleste af tæpperne er oprindeligt Isparta-tæpper, gamle tæpper fra byen Isparta i det sydvestlige Tyrkiet, også kendt som området med de mange søer. Eftersom tåde og indslag er af bomuld (knuderne er af uld) er Isparta-tæppet det bedst egnede til produktion af et vintage overdyed-tæppe. Efter indkøb, rengøring, reparation og forstærkning af tæppet, afkortes bomuldshårene for at fremhæve den hvide base, det ældede udseende på tæppet. Tæpperne farves og vaskes i flere omgange for at opnå det bedste resultat. Der anvendes kun naturvenlige plantefarver, der er kompatibel med tekstilerne. Tæpperne produceres i stærke farver og i nedtonede varianter. Under de smukke farver toner de klassiske tyrkiske mønstre frem, men det typiske blomstermønster for Isparta-tæpperne ses også ofte. 

Fremstilling: Håndknyttet 
Størrelse: 239x148 cm 
Tykkelse, ca: 6 mm 
Alder: Ældre 20-50 år 
Oprindelse: Tyrkiet 
Luv: Uld 
Trend: Bomuld 
Knudetæthed: ca 40 000 knuder pr. m² 

 

 Udsolgt.

Til startsiden. »

Sitemap »

Vare-ID:
089mb239x148

Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski