Ægte afghan-tæppe - stort udvalg af afghanske tæpper

Afghanske tæpper har et velfortjent godt ry og er muligvis det mest kendte afghanske produkt. Der er flere årsager til det gode ry. For det første er afghanske tæpper æstetisk tiltalende med deres spændende farver (ofte dybt røde) og fascinerende mønstre. Men de er også slidstærke og kraftige tæpper der virkelig tåler at blive brugt. Det handler om tæpper der knyttes i hånden - med tanke på at de virkelig skal blive brugt. Hvis du køber et afghansk tæppe, kan du stole på at du får et kvalitetstæppe med en lang historie og tradition - en tradition der fortsat er vægtet utrolig højt.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Ægte afghanske tæpper.

På trods af at afghanske tæpper er så velkendte, er det hovedsageligt kun en lille del af befolkningen som knytter dem - nemlig de turkmener som lever i Afghanistan. Turkmener lever som regel i Nord- og Vestafghanistan og udgør ca. 3 % af Afghanistans befolkning. Denne befolkning lever i vid udstrækning langs med landets vestlige og nordlige grænse, og det er der at de fleste afghanske tæpper knyttes. Samtidig kommer der også en del afghanske tæpper fra Pakistan da mange afghanere er flyttet under landets omskiftelige historie de sidste 40 år. Det gør dem imidlertid ikke mindre ægte, for det er den samme teknik og samme folkegruppe som fremstiller dem.

Afghan-tæppe af høj kvalitet.

De mest velkendte afghanske tæpper er uden tvivl Akhche-tæpperne der nærmest er synonymt med afghanske tæpper i det hele taget. Karakteristisk for Akhche-tæpper er den specielle røde farve og elefantfodsmønsteret. De er håndknyttede og kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Men der er også andre afghanske tæpper - f.eks. det velkendte Kelim-tæppe hvor man med det samme bliver slået af de smukke farver og mønstre. Ligesom Akhche-tæpper er det kendt for holdbarhed og høj kvalitet. Hvis du ønsker et afghansk tæppe af høj kvalitet og til en rimelig pris, har du meget at vælge imellem her hos Trendcarpet. Vi tilbyder altid fri fragt når du handler hos os - og desuden gratis returnering ved behov.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)