Gule tæpper

Trendcarpet giver dig rigtigt flotte tæpper i forskellige gule nuancer - med eller uden mønster. Gul er en farve der siges at aktivere os, give os mere energi og optimisme, og det er noget som mange føler behov for nogle gange - og tilmed ret så ofte.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Gule tæpper i uld, bomuld og viskose.

Gul er en farve der aktiverer, giver energi og optimisme. Til dig som vil indrette et eller flere rum efter samme princip, har vi på Trendcarpet flere spændende alternativer som du kan vælge imellem. Måske er det nok med et mønstret, gult tæppe fra Horredsmattan der ikke er så intenst? Eller vil du gå hele vejen med et rigtig fint og eksklusivt, håndvævet uldtæppe der næsten er selvlysende? Det er blot to af de alternativer som du har at vælge imellem hos os - der findes flere. Hvis du hellere vil have en lidt mere diskret gul tone i rummet eller hvis det skal se ud som var der en omgang påskekyllinger der holdt fest derinde - så er vi sikre på at vi har noget der passer.

Køb gule tæpper med hurtig levering og fri fragt.

Du har mange forskellige designs og materialer at vælge imellem - og måske ender det med at blive et tæppe i en helt anden farve? Blåt for at skabe ro og en afslappet stemning, eller måske hvidt for en mere neutral, lys stemning? Det er bare med at klikke rundt, så kan du se hvilket udvalg vi har. Når du derefter har besluttet dig, så tilbyder vi fri fragt og retur samt 14 dages returret. Du har sikkert allerede bemærket at vores priser ligger på et meget konkurrencedygtigt niveau. Velkommen som kunde hos os.

Skab din personlige stil med gule tæpper

Trænger dit hjem til at få et pift? Løse tæpper er den perfekte måde at skabe nyt liv i dine yndlingsrum og vise din personlige stil frem. Tæpper giver dig rig mulighed for at designe og indrette dig, så du føler dig godt tilpas i dit eget hjem. Oven i det, er de nemme at rykke rundt på, hvis du skulle få nye ideer. Hvis du er på udkig efter et tæppe, hvor du virkelig sætter dit eget personlige præg, så kan gule tæpper hurtigt blive din bedste ven. Med gule tæpper kan du skabe dit helt eget look og sætte det sammen med alverdens skønne farver, du allerede har i hjemmet. Gule tæpper kan give dit hjem lige netop det løft, du leder efter.

Skab energi og glæde med gule tæpper

Farven gul har mange kvaliteter, og forbindes ofte med livsglæde og energi. Og hvem vil ikke gerne have glæde ind i sit hjem? Med gule tæpper giver du dine rum et frisk pust. Netop energien i gul er en af grundende til, at gule tæpper er blevet mere og mere populære i løbet af de seneste år. Det er ikke kun i Danmark, at vi er blevet vilde med farven gul, den har også indtaget mange hjem verden over. En anden vigtig grund til det gule tæppes fremmarch er, hvor enkelt det er at integrere i dit hjem. Du behøver ikke at gå ud og investere i en ny sofa, lænestol eller køkken for at få gule tæpper til at se godt ud. Det er nemlig en af fordelene ved gule tæpper: De er nemme at tilpasse til lige netop dit hjem. Så leder du efter et tæppe gul til køkkenet, badeværelset eller stuen? Du kan finde gule tæpper i forskellige nuancer, størrelser og former hos Trendcarpet. Vi har nemlig både ensfarvede, gule tæpper og gule tæpper med mønster, fx striber eller geometriske former. Hvis du ønsker at give dit hjem et personligt præg, kan du finde et stort udvalg af gule tæpper lige her. Det behøver slet ikke at være så svært at sprede lidt energi og glæde i dit hjem.

Sæt gule tæpper sammen med verdens farver

Når det kommer til indretning, har de fleste af os højst sandsynligt oplevet at være usikre på, om farverne nu virkelig passer sammen. Det kan være lidt af en hjernebryder at finde ud af, hvad der matcher, og hvad der ikke gør. Men vi vil gerne gøre det lidt lettere for dig at vælge dine gule tæpper, så de passer perfekt til dit hjem. Når vi taler om indretning og farver kan vi ikke komme uden om farvecirklen. Den hjælper os nemlig med at finde ud af, hvilke farver der ser gode ud sammen. Når det kommer til gul, er der mange farver, den går i spænd med. Især farverne blå, lilla og rød komplementeres af gul. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at styrken mellem de to farver har betydning for hvad der skaber bedst harmoni. Hvis du for eksempel har en større lilla flade skal der ikke meget gul til at give rummet et frisk pust. I dette tilfælde kan et lysegult tæppe give lige præcis det liv og løft, du har brug for. Udover disse tre farver, passer gule tæpper godt sammen med jordfarver. Det kan være farver som brun, grøn eller bronze. Mange af disse farver er nogle, vi allerede har i vores hjem. Den alsidighed, gule tæpper besidder, gør dem til et ideelt tilbehør til de fleste hjem.

Gule tæpper til alle dine rum

Løse tæpper er perfekte til hjem af alle størrelser og giver liv til din indretning. Hvis du bor i en lille lejlighed kan du bruge tæpper til at opdele et rum. Du kan for eksempel bruge et tæppe til at markere, hvor din stue stopper og dit soveværelse begynder. Har du et lille badeværelse? Et gult tæppe kan gøre dit badeværelse mere lyst - og holde dine fødder varme på samme tid! Bor du i stedet i en større bolig kan løse tæpper også være din lille hjælper. De kan nemlig være med til at skabe en bedre akustik i rummet og give større rum et mere personligt præg. Og fordelen ved løse tæpper er, at du kan flytte rundt med dem, som det passer dig. Så hvis du får lyst til at vende op og ned på dit hjem, er det nemt at flytte tæppet og lægge det, hvor det passer bedst. Når man vælger tæpper, er det også vigtigt at tænke på, hvad der passer til ens hjem. Hvis du har mange farver i dit hjem, er det en god idé at tænke i primærfarver såsom blå, rød og gul. Netop gule tæpper er gode at have i din indretning, hvis du gerne vil have et tæppe der spreder energi i dit rum og passer sammen med mange farver.

Vælg farven og formen for dine gule tæpper

Løse tæpper findes i mange former og farver. Det samme gælder for gule tæpper. Hvis vi tager et kig på farven gul, er der mange nuancer at vælge mellem. Der er blandt andet sennepsgul, neongul, korngul, sart gul og okkergul. Alle farver findes i kolde og varme varianter, og der er stor forskel på, hvilken gul nuance du vælger. Når du overvejer, hvilken gul farve du skal vælge til dine tæpper, skal du overveje, hvilke farver du har i rummet. Har du stærke og varme farver i dit rum, kan et tæppe med en kølig gul give den rette kontrast. Hvis dit rum derimod har lyse og kolde farver, som dueblå, kan en varm stærkere sennepsgul være perfekt. Det hele kommer an på, hvilke farver du i forvejen har i dine rum. Ligesom med farven er det vigtigt at overveje, hvilken form og størrelse dine gule tæpper skal have. Der findes runde tæpper, firkantede tæpper, og endda mangekantede tæpper. Hvis du har et smalt køkken, kan et rektangulært gult tæppe lysne den trængte plads op. Runde tæpper er gode til at skabe en anden geometri i rummet ved siden af sengen eller foran lænestolen. Større firkantede tæpper er gode at have under sofa- eller spiseborde, og samtidig ideelle til at opdele større køkken-alrum. Interesseret i at få dine egne gule tæpper? Du kan finde et bredt udvalg af gule tæpper med og uden mønster lige her hos Trendcarpet.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)