• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Gule tæpper

Trendcarpet giver dig rigtigt flotte tæpper i forskellige gule nuancer - med eller uden mønster. Gul er en farve der siges at aktivere os, give os mere energi og optimisme, og det er noget som mange føler behov for nogle gange - og tilmed ret så ofte.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Gule tæpper i uld, bomuld og viskose.

Gul er en farve der aktiverer, giver energi og optimisme. Til dig som vil indrette et eller flere rum efter samme princip, har vi på Trendcarpet flere spændende alternativer som du kan vælge imellem. Måske er det nok med et mønstret, gult tæppe fra Horredsmattan der ikke er så intenst? Eller vil du gå hele vejen med et rigtig fint og eksklusivt, håndvævet uldtæppe der næsten er selvlysende? Det er blot to af de alternativer som du har at vælge imellem hos os - der findes flere. Hvis du hellere vil have en lidt mere diskret gul tone i rummet eller hvis det skal se ud som var der en omgang påskekyllinger der holdt fest derinde - så er vi sikre på at vi har noget der passer.

Køb gule tæpper med hurtig levering og fri fragt.

Du har mange forskellige designs og materialer at vælge imellem - og måske ender det med at blive et tæppe i en helt anden farve? Blåt for at skabe ro og en afslappet stemning, eller måske hvidt for en mere neutral, lys stemning? Det er bare med at klikke rundt, så kan du se hvilket udvalg vi har. Når du derefter har besluttet dig, så tilbyder vi fri fragt og retur samt 14 dages returret. Du har sikkert allerede bemærket at vores priser ligger på et meget konkurrencedygtigt niveau. Velkommen som kunde hos os.

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski