• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Lyserøde tæpper

Lyserøde tæpper er noget af det mest almindelige i de dele af verden hvor man knytter og væver tæpperne i hånden. Lyserøde tæpper fra Iran, Afghanistan, Indien, Tyrkiet osv. er ofte helt fantastiske og iøjnefaldende. Trendcarpet har nogle meget fine håndlavede, indiske tæpper i lyserød som vi varmt anbefaler. Det er tæpperne Jodphur (i glansfuld viskose) og uldtæpperne Wellington og Korinth. Udover disse har vi de lidt lettere tæpper Milas og Vence i stonewashed bomuld. Virkelig smukke tæpper hvis man leder efter et lyserødt tæppe.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Lyserøde tæpper - hurtig levering og fri fragt.

Alle tæpper i kategorien med lyserøde tæpper er på lager og sendes omgående efter bestilling (samme dag hvis ordren kommer inden kl. 14). Alle tæpper leveres med gratis fragt og gratis returfragt hvis det skulle ske, at et tæppe måske ikke passer ind i din boligindretning. Så der er altså ingen fare - Trendcarpet står for alle forsendelsesomkostninger.

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski