Ægte Persiske tæpper - køb ægte persisk tæppe til Danmarks bedste priser.

Et persisk tæppe er noget helt særligt - tæppet over alle tæpper. Takket være traditionen, kvaliteten, mønstrene og farverne er de persiske tæpper verdenskendte som noget af det mest eksklusive man kan have på gulvet. Persiske tæpper er historisk set blevet vævet og knyttet af nomadestammer, men er også blevet fremstillet i landsbyerne og købstæderne i hele Iran. Rigtig mange landsbyer og købstæder i Iran har et tæppe opkaldt efter sig som f.eks. Tabriz, Isfahan, Kashan og Nain. Et Nain-tæppe er måske det mest eftertragtede af alle persiske tæpper.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Type
Størrelse
Rum
Form
Stil
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Se andre kategorier

PERSISK TÆPPE 200X300PERSISK TÆPPE 2X3MPERSISK TÆPPE 3X4MSMÅ PERSISKE TÆPPERPERSISKE LØBERTÆPPERÆGTE PERSISKE TÆPPERPERSISKE TÆPPER HÅNDKNYTTEDE

Et persisk tæppe og dets mønster

Persiske tæpper har generelt fire forskellige mønstre hvoraf det medaljon-mønstrede tæppe er det mest kendte. Mønsteret er baseret på om tæppet er knyttet eller vævet af nomadestammer, inde i byernes atelierer eller i landsbyer.

At købe et persisk tæppe på Trendcarpet

At bestille et persisk tæppe hos Trendcarpet.dk er trygt og sikket. Du betaler med faktura uden ekstra afgifter og får på den måde dit persiske tæppe hjem før du betaler. Du har 14 dages returret og dermed god tid til at bestemme dig for om du vil beholde dit nye tæppe. Alle persiske tæpper på Trendcarpet er på lager og sendes samme dag såfremt bestillingen foretages inden kl. 14 - ellers sendes det den følgende hverdag.

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)