Plasttæpper

Plasttæpper er lette at holde, smukke og moderne. Trendcarpet sælger Skandinaviens mest solgte plasttæppe - Horredstæppet der væves i Horred i Sydsverige. Trendcarpet sælger Horreds plasttæpper til den lavest mulige pris. Hos Trendcarpet køber du trygt og sikkert svensk designede plasttæpper af højeste kvalitet, vælg faktura som betalingsmåde og du modtager dit plasttæppe og betaler først 14 dage senere.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Plast tæpper

Er du på udkig efter et funktionelt tæppe, der også skal være smart og moderne? Så bør du kigge nærmere på plast tæpper. Tæpperne, der er vævet af plast, er populære som aldrig før. Med et plast tæppe får du ikke kun et tæppe, der er praktisk og nemt at holde. Du får også et tæppe, der er både trendy og moderne. For tæpperne af plast fås nemlig i mange flotte farver og smarte designs, som vil pynte i dit hjem. De smarte plast tæpper passer perfekt ind i de fleste rum, og du kan bruge dem til alt fra børneværelset til badeværelset. De kan nemlig både holde til, at livet leves, og tæpperne bruges.

Plast tæpper i smukt design

Hvis du tror, at et plast tæppe er et kedeligt og uinspirerende tæppe, så kan du godt tro om igen. Der er nemlig ikke noget som helst trist og kedeligt ved de smarte plast tæpper i Trendcarpets sortiment. Vi forhandler flere af markedets førende mærker, og vi sørger for altid at have et bredt udvalg af plast tæpper på lager. Det er ikke uden grund, at der bliver solgt så mange plast tæpper i Skandinavien, som tilfældet er. For mange af disse tæppers vedkommende er der nemlig tale om skandinavisk designede plast tæpper af højeste kvalitet. Designet er tro mod den skandinaviske stil. Tæpperne, der både er smukke og moderne, vil pynte i ethvert hjem. Hvert tæppe fremstår faktisk som et lille kunstværk i skandinavisk stil, som passer perfekt ind i den enkle, nordiske indretningstradition.

Forny med plast tæpper

Hvis du synes, at dit hjem trænger til en detalje, der både kan pynte op og give udtryk for din personlige stil, kan du med fordel anskaffe plast tæpper. Der gælder ingen regler, når du skal indrette dit hjem med tæpper. Du kan gå amok og vælge lige så mange tæpper, som du har lyst til. Det er selvfølgelig pænt med et enkelt tæppe under sofaen, men i høj grad lige så flot med flere tæpper, der er fordelt rundt på gulvet. De kan med fordel kombineres i vidt forskellige farver, mønstre og størrelser. Bliver du træt af at se på et tæppe i stuen, kan du hurtigt flytte det til et andet rum og få en helt ny oplevelse. Hvis du vælger at forny dit hjem med smarte plast tæpper, får du samtidig tæpper, der er både funktionelle og nemme at holde.

Vedligehold dine plast tæpper

Et tæppe på gulvet skal gerne tilføre rummet både hygge og stil. Samtidig skal tæppet være indbydende og give dig lyst til at gå, sidde eller ligge på det. Derfor er det også en betydelig fordel, hvis tæppet er let at vedligeholde og rengøre. For et beskidt tæppe udstråler bare ikke samme hygge og komfort. Med de smukke designertæpper i 100 % plast får du ikke alene en moderne designklassiker, du får også et tæppe, der er nemt at holde smukt og rent. Tæpperne er fuldstændig vedligeholdelsesfrie. Det er også særdeles let at rengøre dine plast tæpper. Du kan vælge at vaske dem med en blød børste, men de kan også holde til en tur i vaskemaskinen ved lav temperatur. Så bliver dine plast tæpper ved med at holde sig smukke og friske i mange år.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)