Kelimpuder

Trendcarpet har et af Europas største sortimenter af kelimpuder. Alle kelimpuder stammer fra Tyrkiet hvor stykker fra vintage-tæpper anvendes og syes sammen i fantastiske pudebetræk. En kelimpude fra Tyrkiet er præget af tæppernes karakteristiske og spektakulære mønstre og farver.

Farve
Pudebetræk
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Kelimpuder i forskellige størrelser.

En kelimpude er unik - der findes ikke to af samme slags - og det giver et skønt præg på indretningen at sætte nogle unikke kelimpuder i sofaen. De fleste kelimpuder laves i størrelsen pudebetræk 40 x 40 cm og op til 60 x 60 cm. Jo større pudebetræk, desto større kvadratmeterpris da en større pude kræver en uforholdsmæssigt større del af et kelim-tæppe end en mindre pude gør.

Alle kelimpuder sendes direkte.

Alle kelimpuder er på lager og sendes samme dag hvis ordren kommer ind før kl. 14, og ellers den følgende dag. Præcis som med alle andre unikke produkter på Trendcarpet, eksempelvis koskind eller en Beni Ourain, fotograferer vi alle pudebetræk så du som kunde med sikkerhed ved hvordan den kelimpude, du bestiller kommer til at se ud, når du modtager den.

 

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)