• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Viscose-tæpper

Viskose-tæpper er på det seneste gået hen og blevet noget af det absolut hotteste i danske og skandinaviske stuer. Og et viskose-tæppe er virkelig et fantastisk tæppe. Et viskose-tæppe har et smukt skin og en utrolig aura over sig. Det giver en solid, eksklusiv og luksuriøs følelse. Trendcarpet findes på de store tæppemesser i og uden for Delhi, Indien. Vi besøger, kvalitetssikrer og køber viskose -tæpper hjem helt uden mellemmænd til markedets bedste priser.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Se andre kategorier

VISCOSE TÆPPE BEIGEVISCOSE TÆPPE GRÅ

Hvad er et viskose-tæppe?

Viskose er en fiber der fremstillet af bomuld eller cellulose. På trods af at viskose fremstilles ved hjælpe af naturprodukter kaldes det for en kunstfiber. Tidligere blev viskose kaldt kunstsilke. Det var i en tid hvor silke var stærk valuta og eftertragtet verden over. Franskmanden Hilaire de Chardonnet opfandt derefter viskose der havde den samme overflade og det samme fald som silke, men var betydeligt billigere at fremstille.

Dit viskose-tæppe sendes direkte

Alle viskose-tæpper på Trendcarpet er på lager og afsendes samme dag såfremt din ordre er afgivet før kl. 14 (ellers dagen efter). Hvis du køber et viskose-tæppe i grå, sort, hvid eller andre farver, så gør du det sikkert - med fri fragt og returnering.

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU