• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Plasttæpper fra Horredsmattan

Plasttæpper fra Horredsmattan

Der er en lille by, der hedder Horred, ved landevej 41 mellem Borås og Varberg. I denne by er håndværk følt i både vægge og hænder. Horred er en levende landsby, hvor håndværkstraditionen er dybt forankret. Det oser af tradition og klassisk svensk design, men der er også viljen og modet til at prøve nye ting. Som dengang 1956, da brødrene Brogeby stødte på regntøj, der ikke solgte, skar dem ned og testede dem for at væve plasttæpper af strimlerne. Dette var begyndelsen på Horredsmattan. Hvert plasttæppe fra Horredsmattan har en historie. En historie, der begyndte, da de allerførste plasttæpper blev vævet af folk fra landsbyen. Et Horredmat tæppe er omhyggeligt designet og vævet af en håndværkstradition, der er gået fra generation til generation. Viden er i rygsøjlen. Gennem en såkaldt forlagsvirksomhed fik de materialer og mønstre til deres hjem, hvor de med opfindsomhed, iværksætterånd og tro på egen evne skabte starten på en svensk designklassiker. Horredsmattan fortsætter med at producere designklassikere i denne lille by. Men i dag foregår produktionen af plasttæpper i moderne fabrikslokaler. Viden og håndværk fra de første tæpper er bevaret og raffineret. Det er noget, der kan ses, når du ser tæpperne.

Da Horredsmattan kom ind i midten af det 19. århundrede, overtog plasttæppet kludetæppet som det mest populære tæppe. Sådan har trenden været lige siden, og populariteten er kun steget de seneste 10 år. Men kravene fra kunden er blevet højere. I dag søger flere og flere lokale, nærproducerede og miljøvenlige alternativer. Horredsmatta tæpper er derfor lavet af plast, garn eller en kombination af begge dele, og er REACH-certificerede. Dette betyder, at disse plasttæpper ikke indeholder nogle farlige stoffer. Da der er sket fremskridt inden for plastindustrien, er virksomheden omhyggelig med at erstatte det, som kan være skadeligt for mennesker og miljø. Nu lancerer de også tæpper af genanvendt bomuld og uld.

Da vi begyndte at væve plasttæpper i 1956, varede tendenser ofte i årtier. Og et tæppe ville vare en levetid. I dag er der nye trends hvert år. Derfor inviterer Horredsmattan svenske designere til at tilføje deres eget unikke touch på tæpperne. Fordi det er vigtigt for virksomheden altid at fortsætte med at udvikle og prøve nye ting, finder det konstant nye designs og starter nye samarbejder. Men endnu vigtigere er, at dette aldrig vil påvirke kvaliteten af ​​plasttæppet; det er færdigt og har altid været lavet til at være holdbart og til at vare en livstid. Man kan sige, at tæppets DNA altid vil være det samme. Fælles for alle plasttæpperne er, at de opretholder den højeste kvalitet, og at vilkårene for plasttæpperne er "form og funktion". Plasttæppet er nemt at pleje, klassisk, elegant og moderne, og er derfor ideel til køkken og entren.

Her hos Trendcarpet sælger vi plasttæpper til den laveste pris. Som den eneste forhandler i Sverige med fri fragt og gratis retur er kundesikkerhed og kundetilfredshed også i fokus, når du bestiller plasttæpper fra os. Så tøv ikke med at bestille på et tidløst og stilfuldt plasttæppe på vores hjemmeside.2018-10-23

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Plakater

Kundeservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski