• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Sorte tæpper

I denne kategori har vi samlet alle sorte tæpper på Trendcarpet. Her er et par helt sorte, ensfarvede sorte tæpper, men de fleste har lidt mønster. Dog får man stadig følelsen af at tæppet er sort. Blandt de ensfarvede finder vi de populære håndvævede bomuldstæpper Silje og Slite. Vi har også gulvtæppet Natural i det trendy materiale hamp samt det vidunderlige sorte tæppe i viskose - Piazzo. Blandt de mønstrede, sorte tæpper stikker Maronia, Cameo og London Square ud blandt de mest solgte i denne kategori.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Hurtige leveringer på sorte tæpper.

Hvis du placerer din ordre før kl. 14 på hverdage, så sendes dit sorte tæppe samme dag. Ordrer der placeres efter kl. 14 sendes dagen efter, og alle bestillinger som kommer ind om lørdagen og søndagen sendes fra Trendcarpet den følgende mandag. Alle bestillinger sendes med gratis fragt, så bliv kunde hos os. Og skulle det blive nødvendigt at sende dit tæppe retur, så er returfragten også gratis.

 

Mest viste produkter
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski