• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Hvide tæpper

I kategorien hvide tæpper finder vi nogle tæpper som vi virkelig kan anbefale. Vi har de lidt lettere tæpper Silje, Fancy og uldtæppet Wellington der alle passer rigtig godt i dagligstuen. Derudover har vi et hvidt tæppe som Soft Deluxe i rya og fremfor alt de trendy viskose-tæpper Palanpur og Jodphur - hvide tæpper med sensationel glans og kvalitet. Et hvidt tæppe lyser selvfølgelig op i ethvert rum med dets lyse farve, og det sætter virkelig sit præg på indretningen.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Hvide tæpper passer nemt ind.

Et hvidt tæppe går godt sammen med alle farver i hjemmet. Har du en grå sofa? Blå? Sort? Et hvidt tæppe matcher med alle farver og er derfor en sikker investering i indretningen af hjemmet. Trendcarpet sender alle hvide tæpper med gratis fragt og retur. Generelt er alle tæpper på lager og sendes samme dag hvis bestillingen kommer ind før kl. 14. Hos Trendcarpet kan du selvfølgelig handle trygt med faktura - få varen hjem først og betal senere. Åbent køb gælder 14 dage på alle tæpper.

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski