Puffer - siddepuf i læder, uld eller garn?

En puf kan være den ultimative siddeplads i din indretning. Komfortabel at sidde på, let at flytte og utrolig smuk at se på. Populære puffer lige nu er 1) marokkansk siddepuf i skind/læder, 2) strikket siddepuf, 3) puf med opbevaring og 4) skindpuf/siddepuf i brun, grå, sort, hvid, lyserød.

Farve
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Siddepuf i skind.

Den marokkanske siddepuf i skind er en af de mest solgte på Trendcarpet. Den er utrolig populær på grund af dens udseende og funktion. Vi bestiller disse håndlavede siddepuffer hjem fra Marokko og fylder dem derefter med miljøvenligt kraftpapir. Det er godt for miljøet, gør dem behagelige at sidde på, og de taber samtidig ikke formen. En siddepuf er i gennemsnit 60 cm i diameter og 30 cm i højden.

Alle puffer leveres med fri fragt & retur.

Alle siddepuffer som du ser på hjemmesiden, er på lager og sendes samme dag såfrem bestillingen foretages inden kl. 14. Leveringstiden er to dage fra at du lægger ordren og til at du modtager den.

Puffer – super fleksible møbler

Puffer kan bruges på rigtig mange måder i din indretning. En puf kan være et rigtig godt supplement i sofastuen, hvor den nemt kan flyttes rundt efter jeres behov. Det er et lille møbel, som tit bliver overset, men som alligevel har rigtig mange muligheder. Er der pludselig kommet en ekstra gæst der mangler en siddeplads? Eller har du ingen steder at stille kaffekoppen? Her kan puffen hjælpe. Og så er der heller ikke noget bedre end at sidde i en behagelig sofa eller lænestol med fødderne oppe, og her er puffen den perfekte fodskammel. De mange anvendelsesmuligheder er det, der gør puffer til et så uundværligt møbel i enhver dagligstue. En anden kæmpe fordel ved puffen er, at den optager meget lidt plads og findes i masser af farver og mønstre.

Puffer passer ind i din indretning

I vores brede udvalg finder du puffer i masser af farver og mønstre, så der er helt sikkert også en der falder i din smag. Hvis du går op i din boligs udseende og har brugt tid på at indrette din stue, så er det sikkert også vigtigt for dig at alle nye møbler passer ind. Find en puf i samme farve som din sofa for et stilrent udtryk, eller bliv inspireret og prøv en helt ny farve, der kan skabe nyt liv i din stue. Et lille møbel i en frisk farve er virkelig noget, der kan få din stue til at føles helt ny, uden at du skal bruge en masse plads og penge på et stort møbel. Og du behøver jo ikke at begrænse dig til en enkelt puf. Du kan også mikse forskellige puffer i matchende nuancer eller mønstre for et kreativt og spændende udtryk. Der er kort sagt lige så mange muligheder for at bruge puffer i din indretning, som de har anvendelsesmuligheder. Samtidig gør deres lille størrelse dem lette at flytte rundt på, så du kan finde lige det spot, hvor din nye puf står allerbedst, eller du kan flytte den rundt efter dit humør, og hvor du har brug for den. Når du først har prøvet hvor smart og hyggelig en puf er i din stue, vil den være en uundværlig del af din indretning i fremtiden.

Masser af farver og materialer

Der er nok ingen tvivl om, at puffer er både praktiske og behagelige. Med så mange anvendelsesmuligheder og deres lille størrelse, er det svært at komme i tanke om et mere praktisk møbel. At de så også kan være smukke og bidrage til din indretning, er bare et plus. Vi har blandt andet de klassiske, marokkanske puffer i læder. Disse giver både en hyggelig og rar stemning, og bringer noget af Middelhavets varme stemning ind i dit hjem. De kan skabe kontrast i en moderne, lys og nordisk indretning eller understrege et cool retro look. Der er rig mulighed for at udtrykke din personlige stil eller eksperimentere og prøve noget nyt. For et mere moderne look kan du også vælge et klassisk materiale i et neutral farve. Så kan din puf blende diskret ind i din øvrige indretning uden at forstyrre. Du finder også puffer i velour som kan give din stue et varmt og romantisk udseende, mens det bløde stof også bare er super dejligt at røre ved. Uanset hvilken stil du har i din indretning, finder du nemt en puf, der passer ind. Eller en som kan give et lille ekstra løft til dit hjems udseende til, så det føles som nyt. Vær kreativ og lad dig inspirere af det store udvalg, så finder du helt sikkert dit næste favoritmøbel her.

Puffer til alle rum

Puffer kan bruges til meget mere end som fodskammel i sofastuen. De kan være en praktisk lille stol overalt hvor du kan have brug for en ekstra siddeplads. Du kan også bruge dem som et lille sidebord ved din yndlingsstol eller bare til at skabe lidt hygge og stemning i et ellers glemt hjørne. I soveværelset kan de også både skabe stemning og bruges på mange forskellige måder i indretningen. De kan både gøre det ud for sengebord, som en ekstra lille siddeplads eller til at lægge dit tøj på. Puffer er også et hit på børneværelset. En lille puf har en perfekt størrelse til børn, og puffens bløde former gør dem gode at tumle rundt med. Og med en let puf kan dit barn selv flytte den derhen, hvor det vil bruge den. Det er et virkelig kreativt møbel. Det kan nemlig bruges på fantasifulde måder, og som samtidig give helt nye muligheder for leg på børneværelset. Og hvis der er noget som børn er gode til, så er det at finde på nye og sjove måder at bruge ting på. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor mange forskellige ting en puf kan bruges til på et børneværelse. Heldigvis er der også mange puffer i flotte farver og mønstre, som børn vil elske. Så der er ingen grund til at vente med at forny børneværelset med en sjov og funktionel puf.

Puffer i mange størrelser og former

Der er masser af flotte puffer at vælge imellem. For selvom en puf er praktisk og har mange funktioner, så er det stadig vigtigt, at den er smuk at se på. At omgive sig med smukke ting, som man bliver glad af at se på, er en af de ting, der gør hverdagen ekstra god. Derfor har vi puffer i mange forskellige farver og former, fordi alle mennesker er forskellige og har forskellig smag. Hos os finder du puffer i læder, både i naturlige nuancer og klare farver. Vi har også mere klassiske siddepuffer i uld-materiale, til dig der kan lide et mere stilrent og neutralt udtryk. Eller hvad med en strikket puf, der både er dejlig blød og som giver en hyggelig stemning, uanset hvilket rum du anbringer den i. Det samme gælder vores puffer i velour, som er bløde og samtidig har et eksklusivt udseende. Der er både runde puffer og firkantede puffer, så du kan matche dem til din sofa eller hvor i dit hjem, din nye puf skal stå. Nogle er bløde mens andre er mere faste i formen. En blød puf er god til at sidde på eller bruge som en stor pude. De mere faste puffer er bedre, hvis du vil bruge puffen som sidebord eller til at stille noget på. Med så mange forskellige former og udtryk finder du nemt den rigtige puf til dit hjem.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)