Tæppe til entre

At finde et godt tæppe til entréen kan være en udfordring. Entrétæppet kan naturligvis have flere former, men de fleste søger efter et aflangt tæppe som entrétæppe - og det er hovedsageligt det vi har placeret i denne afdeling. Trendcarpets tæpper til entré, som bl.a. omfatter orienttæpper, designede uldtæpper og bomuldstæpper, er smukke, trendy og kvalitetssikrede.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Se andre kategorier

UDENDØRS TÆPPE LØBER | JUTE TÆPPE LØBER | SISALTÆPPE LØBERKLUDETÆPPE LØBERLANGLUVET LØBER TÆPPEULDTÆPPE LØBERPERSISKE LØBERTÆPPERORIENTALSK TÆPPE LØBERMAROKKANSK BERBER-TÆPPE LØBER | TÆPPER 80X300TÆPPER 80X200TÆPPER 70X200TÆPPER 80X250

Entrétæpper i kelim

Kelimtæpper er en type tæpper der væves i store dele af Orienten , og navnet refererer til en særlig væveteknik der er lidt svær at beskrive for dem som ikke er bekendt med vævning. Enkelt formuleret betyder det at mønsteret opstår ved at de tråde der går langs bredden vender, når det er tid til at skifte farve. Dette giver kelimtæpperne et særpræg der yderligere forstærkes af at de fleste af vores tæpper er afghanske hvoraf mange benytter sig af den særegne røde farve der er karakteristisk for landet.

Køb tæppe til entré med hurtig levering og fri fragt

Men du vil også finde kelimtæpper fra andre lande og tæpper der benytter sig af andre væveteknikker. Fælles for dem er at de passer rigtig godt som entrétæpper, og at de med deres orientalske udseende skiller sig ud fra de vestlige af slagsen. Du vil også opdage at vi har entrétæpper i flere forskellige størrelser og prisklasser - fra de lidt billigere, men stadig spændende, til dem der virkelig viser, at du tænker på dine gæsters fødder. Med et af vores entrétæpper er der risiko for at gæster og bekendte går ind i ting og sager fordi de simpelthen ikke kan fjerne blikket fra dem.

Når du først har besluttet dig for at det er vores entrétæpper, du skal have, så kan du regne med en hurtig og gratis levering samt 14 dages returret og fri retur.

Entretæpper til alle typer af hjem

Hvis din entre trænger til at blive frisket op, kan det nemt og hurtigt lade sig gøre ved at købe et nyt entretæppe. Det kan dog være svært at finde det helt rigtige gulvtæppe til din entre. Det skal både passe til din stil og ikke mindst passe til rummets størrelse og proportioner. Vi har et stort udvalg i smarte entretæpper, der fås i mange forskellige materialer. Fælles for alle entretæpperne er, at de er af høj kvalitet, og derfor kan holde i rigtig mange år. Lad dig inspirere af vores store udvalg.

Entretæpper der passer til din stil

Det første, der møder dine gæster, når de træder ind i dit hjem, er din entre. Derfor vil din entre også meget naturligt være det førstehåndsindtryk, som dine gæster vil få af både dig og dit hjem. Hvorfor ikke lade din personlige stil skinne igennem allerede i entreen? Entreen skal gerne hænge sammen med resten af dit hjem rent stilmæssigt. Det er både nemt og hurtigt at købe smarte entretæpper, der udtrykker din stil. Hvis du er meget til det skandinaviske med rene linjer, kan du med fordel vælge et entretæppe i ensfarvet tyk uld i en afdæmpet farve. Vil du hellere udtrykke en mere farverig stil, kan du med fordel vælge et af vores orientalske entretæpper.

Mange forskellige materialer

Et entretæppe kan have mange udformninger, men ofte dikterer rummet, at der skal være tale om et aflangt tæppe. Hos os finder du et stort udvalg i smarte entretæpper, der alle er smukke, trendy og af høj kvalitet. Vi har sørget for, at du har meget at vælge imellem, og at du kan vælge det materiale, som bedst udtrykker din stil. Bl.a. kan du vælge de praktiske sisaltæpper i flotte farver. Tæpperne er håndlavet af fibrene fra sisalplanten, og bagsiden er beklædt med latex. Du kan også vælge at gå efter et blødt tæppe med et spændende mønster. Så vil vores marokkanske berbertæpper lavet af genanvendte tekstiler måske være det rette valg.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)