• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Tæppe til entre

At finde et godt tæppe til entréen kan være en udfordring. Entrétæppet kan naturligvis have flere former, men de fleste søger efter et aflangt tæppe som entrétæppe - og det er hovedsageligt det vi har placeret i denne afdeling. Trendcarpets tæpper til entré, som bl.a. omfatter orienttæpper, designede uldtæpper og bomuldstæpper, er smukke, trendy og kvalitetssikrede.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Entrétæpper i kelim.

Kelimtæpper er en type tæpper der væves i store dele af Orienten , og navnet refererer til en særlig væveteknik der er lidt svær at beskrive for dem som ikke er bekendt med vævning. Enkelt formuleret betyder det at mønsteret opstår ved at de tråde der går langs bredden vender, når det er tid til at skifte farve. Dette giver kelimtæpperne et særpræg der yderligere forstærkes af at de fleste af vores tæpper er afghanske hvoraf mange benytter sig af den særegne røde farve der er karakteristisk for landet.

Køb tæppe til entré med hurtig levering og fri fragt.

Men du vil også finde kelimtæpper fra andre lande og tæpper der benytter sig af andre væveteknikker. Fælles for dem er at de passer rigtig godt som entrétæpper, og at de med deres orientalske udseende skiller sig ud fra de vestlige af slagsen. Du vil også opdage at vi har entrétæpper i flere forskellige størrelser og prisklasser - fra de lidt billigere, men stadig spændende, til dem der virkelig viser, at du tænker på dine gæsters fødder. Med et af vores entrétæpper er der risiko for at gæster og bekendte går ind i ting og sager fordi de simpelthen ikke kan fjerne blikket fra dem.

Når du først har besluttet dig for at det er vores entrétæpper, du skal have, så kan du regne med en hurtig og gratis levering samt 14 dages returret og fri retur.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski