Tæpper løbere

En af de mest populære former på et tæppe er naturligvis det aflange tæppe. Et aflangt tæppe placeres f.eks. i entréen, køkkenet, gangen eller i et andet rum - et aflangt tæppe kan nemlig også være rigtig flot andre steder end i lange, smalle rum. Lange tæpper kaldes også løbere, og det er en almindelig form på tæpper blandt de orientalske tæpper. Her kan tæpperne være ekstremt lange og smalle. Blandt vores sisaltæpper og plasttæpper kan man som kunde bestille hvilken som helst ønsket længde!

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Se andre kategorier

UDENDØRS TÆPPE LØBER | JUTE TÆPPE LØBER | SISALTÆPPE LØBERKLUDETÆPPE LØBERLANGLUVET LØBER TÆPPEULDTÆPPE LØBERPERSISKE LØBERTÆPPERORIENTALSK TÆPPE LØBERMAROKKANSK BERBER-TÆPPE LØBER | TÆPPER 80X300TÆPPER 80X200TÆPPER 70X200TÆPPER 80X250

 

Aflange tæpper i alle typer

Trendcarpets aflange tæpper fås i mange forskellige varianter. Alt lige fra det afghanske kelim-tæppe, berber-tæpper som løber, det persiske Ziegler-tæppe til moderne tæpper som bomuldstæpper, uldtæpper, Wilton-tæpper og mange, mange flere. Ønsker man et aflangt tæppe (en løber) efter egne mål, så anbefaler vi de trendy sisaltæpper eller vores svenskproducerede plasttæpper fra Horredsmattan. Her vælger du selv længde ud fra dine ønskemål.

Hurtig og gratis levering for alle aflange tæpper

Alle orientalske tæpper, bomulds- og uldtæpper er på lager for en øjeblikkelig levering. Ønsker du et specialmål på vores plasttæpper og sisaltæpper, så er der maksimalt to ugers leveringstid, men oftest går det hurtigere end det. Køb trygt og sikkert et aflangt tæppe med faktura og få tæppet hjem først inden du betaler.

Løbere til gangen

Når du skal finde et tæppe til din gang eller entré, er løbere et sikkert valg. Deres aflange form gør dem meget anvendelige i smalle rum. At have en smukt tæppe løber i entréen føles dejligt at komme hjem til. Og når du får gæster, vil de føle sig velkomne med det samme. Din entré er jo førstehåndsindtrykket af dit hjem. Vi har et bredt udvalg af tæppe løbere i forskellige farver og mønstre, så du kan finde lige det, der passer til indretningen i resten af dit hjem. For uanset hvilken stil du har, så går en smuk og indbydende entré aldrig af mode.

Løbere er smukke og praktiske

Ud over at være smukke og indbydende har løbere i gangen også en række praktiske fordele. Det er et område i dit hjem, hvor der bliver slidt meget på gulvet, da der ofte bliver gået med sko på. Ved at lægge tæppe løbere i gangen, skåner du dit gulv. Løbere fås i mange forskellige materialer. Hvis du ofte har beskidte sko på i gangen, kan du med fordel vælge en tæppeløber i et materiale, der er let at rengøre. Et fladvævet tæppe er også nemt at støvsuge og kan tages udenfor og rystes, når det bliver støvet. Men et praktisk tæppe behøver bestemt ikke at være kedeligt. Der er mange inspirerende mønstre og farver at vælge imellem, så din entré bliver lige så smukt og unikt indrettet som resten af dit hjem.

Materialer, mønstre og farver

Vi forhandler flere forskellige typer af løbere. Du finder traditionelle Kelimtæpper, der er håndvævede i høj kvalitet. De findes med både klassiske og og nyskabende mønstre og farvesammensætninger. Kelimtæpper og andre ægte, persiske tæpper er oprindeligt aflange som løbere i formen. Faktisk kan de være meget lange og smalle og bruges mange forskellige steder i indretningen. Vi har også mere klassiske løbere i neutrale farver, hvis du er på udkig efter noget, der ikke forstyrrer for meget i din indretning. Der er også kludetæpper, der giver et hyggeligt og hjemligt indtryk samt løbere af sisal eller plast, der er super holdbare og lette at vedligeholde. Vores plast- og sisal løbere kan bestilles efter mål i længden, så du kan få en løber, der passer helt perfekt til din gang eller entré.

Løbere til alle rum

Løbere kan bruges mange andre steder end bare i gangen. De aflange tæpper kan forny din indretning og få rummene i dit hjem til at opleves på en ny og overraskende måde. Løberens aflange form er god til at åbne et rum op og få det til at virke længere. Løbere er f.eks. perfekte foran dit køkkenbord. Her både pynter de i dit køkken og gør det behageligt at stå og lave mad. På samme måde passer de perfekt ved sengen. Her skaber de både stemning, og er rare at træde ned på med bare tæer om morgenen. Hvis du i forvejen har andre tæpper i dit hjem, kan det skabe et nyt udtryk, når du kombinerer dem med løbere. At have tæpper i forskellige former og farver kan gøre din indretning både kreativ og unik.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)