• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Koskind-Tæppe - Danmarks største udvalg af koskind

Et koskind fra Trendcarpet er direkte importeret fra nøje udvalgte garverier i Brasilien, Argentina og Colombia. Sydamerika leverer den højeste kvalitet af koskind og de flotteste mønstre. Et ægte koskind er unikt, der findes ikke to der er ens, og de giver dit hjem liv, stil, eksklusivitet og karakter. Alle koskind fra Trandcarpet er af 1A-kvalitet, det højeste kvalitetsniveau.

Bestil dit koskind inden kl. 14 og vi sender det i dag.

Alle koskind du ser på vores hjemmeside er på lager og ved bestilling inden kl. 14 (mandag til fredag) pakkes og sendes dit koskind samme dag. Bestiller du dit koskind i weekenden sendes varen om mandagen) Du kan trygt vælge at bestille mod faktura (du modtager dit koskind først, og får fakturaen en uge senere), kortbetaling, bankoverførsel eller PayPal.

Farve
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Et koskind - et kunstværk på gulvet.

Hos Trendcarpet finder du Europas største udvalg af koskind. Ønkser du at gå direkte til den farve eller det mønster du leder efter, kan du vælge koskind ud fra følgende kategorier:

» Brunhvide/Eksotiske koskind  

» Sort/hvide koskind

Alle koskind leveres i højeste kvalitet. Trendcarpet arbejder kun med 1A kvalitets koskind og garverierne i Sydamerika har alle årtiers erfaring i håndtering og forædling af koskind til ekstrem slidstærke, holdbare og smukke tæpper.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski