Om Trendcarpet.dk

Trendcarpet er en del af Cama-Gruppen AB som blev grundlagt i Göteborg i 2008. Trendcarpet blev lanceret i 2009 og er vokset kraftigt lige siden. Vi arbejder i dag på det skandinaviske, tyske, engelske, franske, belgiske, hollandske og schweiziske marked.

Trendcarpets filosofi

Trendcarpets filosofi er at give dig som kunde kvalitetstæpper til den bedste pris. Salget sker med kunden i centrum. Kunden skal føle maksimal tryghed og tilfredshed før, under og efter en bestilling hos Trendcarpet.

Trendcarpets koncept

Trendcarpet tilbyder et bredt og varieret udvalg hvor alle kunder kan finde et tæppe som passer i indretningen. Vores indkøbere er påpasselige med at lytte til vores kunders efterspørgsel, vores fokus ligger altid på at tilfredsstille flest mulige smagsretninger og behov.

Kvalitet hos Trendcarpet

Trendcarpet sætter fokus på vores tæppers kvalitet. Tæpperne er alle mærket med care and fair mærkning, der indebærer at produktionen ikke inkluderer børnearbejde på de tæpper du køber hos Trendcarpet. Tæpperne kommer fra hele verden - men de har en ting til fælles: De holder den højeste kvalitet og er fremstillet af modebevidste og dygtige designere.

Køb hos Trendcarpet

Betalingssikkerheden har højeste prioritet hos Trendcarpet. Ved hjælp af Certitrade AB’s kortbetalingsløsninger for Visa- og Mastercard har vi idag det mest moderne og sikre system for kortbetalinger. Al information er krypteret med SSL—128 bit og alle transaktioner gennemføres efter den nye sikkerhedsstandard 3D-Secure. Vi kan også tilbyde betaling mod faktura. Først får du varen hjem – derefter får du en faktura som du har 14 dage til at betale. Herved betaler du først når du ved at du er tilfreds og ved at du vil beholde varen. Hos Trendcarpet håber vi at du oplever det som en tryg og sikker måde at handle på. Klik venligst på "Salgsbetingelser" for at læse mere om vores salgs- og leveringsbetingelser.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)