• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Hemp-tæpper & Jute-tæpper

Hamptæpper og jutetæpper forveksles ofte, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Begge er en slags plantefiber, men ikke fra samme plante. Fordelene ved jutetæpper og hamptæpper er at de er meget holdbare og slidstærke ligesom de fleste andre plantefibre. Derudover er de økologiske fordi de er fremstillet af et rent naturmateriale. De har også et karakteristisk udseende hvor man virkelig kan se at de er 100% naturlige.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Hamptæpper og jutetæpper i forskellige variationer.

Hamptæpper og jutetæpper kommer i forskellige designs og kan også være farvede. Det er f.eks. ikke usædvanligt at et jutetæppe er rundt. Det de for det meste har tilfælles, er et lidt grovere udseende hvilket mange finder tiltalende. Det er intet tilfælde at f.eks. jute oftest anvendes til at fremstille sække. Tæpperne kan undertiden se ud som om de er snoet i stedet for vævet - og vi er mange som synes at deres rustikke udseende gør dem attraktive.

Hamptæpper og jutetæpper med hurtig levering og fri fragt.

Er du på jagt efter et tæppe der ikke ser industrifremstillet ud, men som virkelig har et levende udseende, så er hamp- og jutetæpper noget for dig. At de er organiske er nærmest umuligt at overse - og vi har allerede nævnt hvor slidstærke og holdbare de er. Det er næsten som var de skabt til at blive gået på. Når det er lykkedes dig at slide dem op efter gentagne forsøg, så er de helt økologiske og genanvendelige. Hvis du vil give dem en chance så husk også at vi giver både fri fragt og fri returnering.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski