Hemp-tæpper & Jute-tæpper

Hamptæpper og jutetæpper forveksles ofte, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

Begge er en slags plantefiber, men ikke fra samme plante. Fordelene ved jutetæpper og hamptæpper er at de er meget holdbare og slidstærke ligesom de fleste andre plantefibre. Derudover er de økologiske fordi de er fremstillet af et rent naturmateriale. De har også et karakteristisk udseende hvor man virkelig kan se at de er 100% naturlige.

Læs mereLuk
+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Type
Størrelse
Rum
Form
Stil
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Se andre kategorier

JUTE TÆPPE RUNDT 120JUTE TÆPPE SORTJUTE TÆPPE 200X300JUTE TÆPPE LØBERJUTE TÆPPE RUNDT

Hamptæpper og jutetæpper i forskellige variationer

Hamptæpper og jutetæpper kommer i forskellige designs og kan også være farvede. Det er f.eks. ikke usædvanligt at et jutetæppe er rundt. Det de for det meste har tilfælles, er et lidt grovere udseende hvilket mange finder tiltalende. Det er intet tilfælde at f.eks. jute oftest anvendes til at fremstille sække. Tæpperne kan undertiden se ud som om de er snoet i stedet for vævet - og vi er mange som synes at deres rustikke udseende gør dem attraktive.

Hamptæpper og jutetæpper med hurtig levering og fri fragt

Er du på jagt efter et tæppe der ikke ser industrifremstillet ud, men som virkelig har et levende udseende, så er hamp- og jutetæpper noget for dig. At de er organiske er nærmest umuligt at overse - og vi har allerede nævnt hvor slidstærke og holdbare de er. Det er næsten som var de skabt til at blive gået på. Når det er lykkedes dig at slide dem op efter gentagne forsøg, så er de helt økologiske og genanvendelige. Hvis du vil give dem en chance så husk også at vi giver både fri fragt og fri returnering.

Jute tæppe

Hos Trendcarpet finder du det største udvalg af tæpper på nettet. Et jute tæppe er et godt valg for dig, der går efter sunde naturmaterialer, rustikt udseende, god slidstyrke og lav pris. I denne kategori finder du jutetæpper af høj kvalitet og i mange forskellige størrelser. Mangler du et jute tæppe til børneværelset, entréen eller måske endda altanen? Der er mange steder, hvor et jute tæppe er et oplagt valg. Jutetæpper er ikke sarte, og de holder sig pæne med minimal pleje. De har et behageligt, naturligt look, der kan passe ind i enhver indretning. Besøg Trendcarpet i dag. Lad dig inspirere til dit valg af jute tæppe i vores webshop. Her finder du helt sikkert en model, der passer lige til dig.

Jute tæppe – et naturligt valg

Jutetæpper er fremstillet af naturlige plantefibre. Hvis du hører til dem, der lægger vægt på at indrette med naturmaterialer, kan et jute tæppe være et nærliggende valg for dig. Fibrene fra juteplanten er meget stærke. De er blevet anvendt til fremstilling af bl.a. reb, sækkelærred og klædestof siden det tredje århundrede før vores tidsregning. Juteplanten er desuden meget hårdfør. Det er derfor muligt at dyrke jute som bæredygtig afgrøde uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Er det en prioritet for dig at træffe bæredygtige valg? Så bør du overveje et jute tæppe, næste gang du har behov for et tæppe til din boligindretning. Den ukomplicerede dyrkning af jute har også den effekt, at et jute tæppe ikke behøver at koste en formue. Og desuden holder det længe. Ud over at være fremstillet af naturligt materiale er et jute tæppe nemlig også særdeles slidstærkt. Med et jute tæppe får du ikke bare et naturligt udseende tæppe. Du får også et særdeles holdbart tæppe, der bliver ved med at se frisk og indbydende ud i mange år. Trendcarpet har et stort udvalg af jutetæpper til særdeles favorable priser. I vores webshop kan du se billeder og beskrivelser af de mange forskellige modeller. Vi er sikre på, at du kan finde et jute tæppe, der tiltaler dig. Se selv efter allerede i dag!

Fordelene ved et natur tæppe

Der er mange fordele ved at vælge tæpper af naturmaterialer. Mange kan som udgangspunkt godt lide det naturlige udseende, som fx et jute tæppe har. Men der er også helt konkrete fordele ved et jute tæppe. Jute er som nævnt en afgrøde, der kan dyrkes lavpraktisk og bæredygtigt. Det betyder ingen rester af kunstgødning og sprøjtemidler i tæpperne. Et jute tæppe vil derfor være et godt valg for dig, der fx har småbørn eller husdyr. Det samme gør sig gældende, hvis du har allergi i familien. Derudover er jutetæpper fremstillet af plantefibre, der er meget holdbare og slidstærke. Det betyder, at et jute tæppe ikke bare har lang levetid, det bliver også ved med at se pænt ud. Desuden kræver jutetæpper meget begrænset pleje og vedligehold. Et jute tæppe har ingen luv, der kan tiltrække støv og snavs. Til daglig kan det holdes rent ved lejlighedsvis støvsugning. Mindre pletter fjernes med lunkent sæbevand og en stiv børste. Hvis du bor i hus, kan du om nødvendigt tage tæppet med udenfor en gang om året, spule det med haveslangen og lade det lufttørre i skyggen. Det er ikke noget, der kræver de store armbevægelser eller dyr leje af tæpperensemaskine osv. Lyder et jute tæppe som et interessant valg for dig? Besøg Trendcarpets webshop, se vores store udvalg af jutetæpper, og find din favorit.

Indret med jute tæppe

Jutetæpper er generelt nemme at indrette med. Som udgangspunkt er jutetæpper stråfarvede eller sandfarvede. Det er jutefibrenes naturlige farve, der kendetegner et ubehandlet jute tæppe. Et jute tæppe, som ikke er indfarvet, giver din indretning et frisk og uhøjtideligt præg. Et naturfarvet jute tæppe "støjer" heller ikke meget rent farvemæssigt, og er derfor nemt at få til at passe ind i indretningen. I sortimentet hos Trendcarpet kan du dog også finde farvede og mønstrede jutetæpper. De har en lidt mere markant karakter, og er velegnede, hvis du har en klar farveholdning i din indretning. Et jute tæppe er desuden robust, og har fremragende slidstyrke. Det vil derfor være et oplagt valg til fx entréen, køkkenet eller gangarealer med hyppig trafik. Faktisk er jutetæpper så holdbare, at du også sagtens kan bruge dem udenfor, eksempelvis på en terrasse eller altan. På den måde kan du med et jute tæppe eller to skabe en visuel sammenhæng mellem din boligs indendørs og udendørs rum. I det hele taget er et jute tæppe meget anvendeligt og fleksibelt at indrette med. Det er navnlig et godt og prisbilligt valg for dig, der gerne bruger naturmaterialer i din indretning. Hvis du oven i købet lægger vægt på at have en uhøjtidelig og afslappet boligindretning, er det bare et plus. Du kan se de mange valgmuligheder i vores webshop.

Find dit jute tæppe hos Trendcarpet

Trendcarpet har solgt tæpper online i over et årti. Vi har derfor den nødvendige erfaring og rutine til at give dig kompetent rådgivning. Og du kan være sikker på, at vi gør vores bedste for dig i forbindelse med dit tæppekøb. Det er nemlig vores første prioritet at give dig som kunde en tryg og tilfredsstillende købsoplevelse hele vejen. I vores webshop kan du garanteret finde et jute tæppe, der passer perfekt til dit formål. Og langt de fleste af vores tæpper er på lager, som gør at du let og nemt kan bestille det tæppe, det passer til dit hjem. Hos Trendcarpet får du god og hurtig service uden unødvendige dikkedarer. Vi tilstræber at have gode og grundige beskrivelser af varerne i vores webshop. Alligevel kan du naturligvis have spørgsmål eller behøve yderligere information, I så fald er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, telefonisk. I vores webshop kan du vælge blandt tusindvis af tæpper. Hvis du alligevel ikke finder det, du søger, eller har særlige ønsker, er du også meget velkommen til at kontakte os så hjælper vi dig på vej så du får det tæppe du drømmer om. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit valg af jute tæppe. Se dig omkring i vores webshop, og find dit nye jute tæppe allerede i dag.

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)