• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Uldtæppe - Bredt udvalg, fri fragt & retur på alle uldtæpper.

Uldtæpper er blandt de mest klassiske og naturlige man kan indrette sit hjem med. Et tæppe i uld kan fås i mange forskellige designs. Alt lige fra det klassiske fladvævede, tyndere, ensfarvede uldtæppe (populære farver netop nu er uldtæpper i hvid, grå, lysegrå og grøn) til de robuste, håndtuftede tæpper, mønstrede tæpper samt uldtæpper fra Marokko eller tæpper i uld fra Orienten . Uld er et fantastisk materiale til tæpper, og det er samtidig klassisk elegant.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Uldtæpper er prisen værd.

Udover alle de praktiske og æstetiske fordele er et uldtæppe i dén grad prisen værd. Man får med andre ord meget tæppe for pengene. Det ekstremt populære uldtæppe Wellington er et typisk eksempel på dette. Et vidunderligt blødt og formbart uldtæppe som samtidig er eksklusivt i sin fremtoning. I den klassiske størrelse til stuen - 160 x 230 cm - koster dette uldtæppe blot kr. 1100. Og samme uldtæppe i en størrelse på 200 x 300 cm kun kr. 1500. Fri fragt og retur på alle uldtæpper.

Fri fragt & retur på alle uldtæpper.

På Trendcarpet køber du trygt og sikkert alle uldtæpper. Du bestiller med gratis fragt og får gratis returnering hvis du skulle have en anledning til det. Alle uldtæpper er på lager og afsendes samme dag såfremt de bestilles inden kl. 14 mandag til fredag.

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski