• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Koskind - Brun og Hvid og Eksotiske

Sydamerika har meget at byde på når det drejer sig om brunhvide og eksotisk mønstrede koskind og Trendcarpet dækker det hele. I denne kategori finder du alt fra det klassiske brunhvide koskind, Hereford-koskindet, Tricoloren med dets stærke brunsorte blanding, det meget populære koskind Tricolor Exotic, med dets hvide baggrund og brune og sorte mønster. Her findes også koskind i hel brunt og beige.

Koskind - her findes Europas største udvalg.

Trendcarpet har altid mellem 500 og 1000 koskind på lager og vi fotograferer alle koskind som vi får hjem, så man som kunde ved præcis hvordan det koskind man bestiller ser ud. I denher kategori findes alle brunhvide og eksotiske mønstre på vores lager, i venstre- eller topmenuen kommer du nemt videre til den kategori der viser dit favoritmønster. Er du usikke rpå, hvilken type af koskind du vil have og vil se hele vores sortiment af koskind findes det her.

Bestil dit koskind idag - vi sender indenfor 24 timer.

Alle ordrer på koskind der modtages inden kl. 14 afsendes samme dag (hverdage). På Trendcarpet handler du trygt med fakturabetaling, PayPal, kort- eller bankbetaling. Trendcarpet bestiller alle koskind direkte fra Sydamerika, fra nøje udvalgte garverier i Argentina, Brasilien og Colombia. Efter næsten 10 år i branchen vover vi at påstå, at vi ved hvor man finder koskind i 1A kvalitet med de smukkeste mønstre.

Farve
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne
Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU