• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Kelim-tæpper

Kelim er en form for orientalsk vævning, der oprindelig stammer fra asiatiske nomader der brugte tæpperne i sine telte helt tilbage til år 1000 før Kristus, som beskyttelse mod kulde og fugt, men kelim-tæppet fungerer lige så godt som dekoration og kommunikation med tæppets symboler og tegn. 3000 år senere lander mange kelim-tæpper i vestlige hjem for historien og skønheden der følger med et kelim-tæppe.

Kelim-tæppet - Fra Tyrkiet til Pakistan.

Den specielle væveteknik for kelim-tæppet - der indebærer at uldenikke række rover hele tæppets bredde, emn i stedet vender når man vil skifte farve (ved farveskifte dannes en slids i vævet, der for holdbarhedens skyld ofte flyttes til siden og herved skaber kelims karakteristiske trappelignende diagonale mønster) - anvendes først og fremmest i Tyrkiet, Pakistan, Iran og Afghanistan, men forekomme rogså i andre områder, som f.ek.s på Balkan.

Omgående levering og fri fragt på alle kelim-tæpper på Trendcarpet.dk.

Da alle kelim-tæpper er unikke i udseende findes vores kelim-tæpper kun i et eksemplar på vores lager, og når det er solgt bliver det fjernet fra hjemmesiden. Bestil før kl. 12.00 og vi sender varen idag.

Se flere filtreSe færre filtre
Farve
Bredde
Længde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Slet alt