Store tæpper

Med store tæpper mener vi tæpper, der er store nok til at kunne bruges fx under et spise- eller sofabord. I denne kategori finder du også løbere over en vis længde. De er velegnede til brug i en længere entré eller til et gangareal i eksempelvis et køkken-alrum. Fælles for alle varer i denne kategori er, at det er store tæpper, der kræver en del plads. Du har måske et rum i din bolig, der mangler lidt karakter, eller en gang med klinkegulv, som kunne trænge til en støjdæmpende foranstaltning. Så finder du muligvis svaret på din indretningsmæssige udfordring i denne kategori. Én ting vi er sikker på og godt kan love dig er: Du vil finde store tæpper i alle mulige materialer, farver og mønstre, når du kigger i vores sortiment.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Se andre kategorier

GRÅT TÆPPE 170X240 | BEIGE TÆPPE 200 X 300 | GRÅT TÆPPE 200X300 | STUE TÆPPE 300X400 | STUE TÆPPE 200X300 | UDENDØRS TÆPPE 200X300 | RUNDT TÆPPE 300 | JUTE TÆPPE 200X300 | SISALTÆPPE 200X300 | SHAGGY TÆPPE 200X300 | ULDTÆPPE 200X300 | PERSISK TÆPPE 200X300 | PERSISK TÆPPE 2X3M | PERSISK TÆPPE 3X4M

Indret med store tæpper

Store tæpper er markante elementer i enhver boligindretning, der kan definere karakteren af et helt rum i din bolig. Vi anbefaler derfor, at du har dine overordnede indretningsplaner i baghovedet, når du går på opdagelse i vores righoldige udvalg af store tæpper. Vælger du fx et tæppe i rødlige nuancer til et rum med store vinduer, hvor du gerne vil have mange grønne planter, skal du huske på, at rød og grøn er komplementærfarver. Det betyder, at de fremhæver og forstærker hinanden. Hvis du går efter at skabe et farverigt rum, der rent visuelt gerne må fremstå lidt "travlt", er det naturligvis helt fint. Det kan imidlertid nemt komme til at støje lidt rigeligt, hvis du tilstræber en rolig og afslappet atmosfære. Uanset dit behov og dine præferencer kan du helt sikkert blive inspireret i vores afdeling for store tæpper.

Tips og ideer

Store tæpper er som nævnt markante boligindretningselementer. Hvis du går op i stil og design, er det nærliggende at udforske mulighederne for anvendelse af store tæpper. Et enkelt stort tæppe kan nemlig have en afgørende effekt. Måske er et stort tæppe lige det, du mangler, for at få din indretning til at gå op i en højere enhed? Store tæpper kan definere og afgrænse funktionsområder i et rum. Et tæppe under spisebordet er et godt eksempel. Store tæpper kan imidlertid også være med til at binde forskellige dele af et stort rum sammen. Hvis du fx har spisebord og sofagruppe i samme stue, kan en løber mellem disse gøre dem til "to sider af samme sag". Velkommen til en verden af store tæpper hos Trendcarpet. Vi håber, at du vil lade dig inspirere, og at du finder lige netop det tæppe, der virker for dig.

Store tæpper hos Trendcarpet

Vi har et tæt og mangeårigt samarbejde med de fleste af vores leverandører. Trendcarpet har over ti års erfaring med online detailsalg af tæpper. Vi betjener i dag en række nationale markeder i Skandinavien og Europa. Når du køber store tæpper hos Trendcarpet, kan du være sikker på at få kvalitetstæpper til en favorabel pris. Det er en del af vores grundlæggende forretningsfilosofi. Vi lægger endvidere vægt på, at vores kunder oplever maksimal tryghed og tilfredshed i hele forløbet omkring deres tæppekøb. Selv om vores tæppepriser er lave, koster store tæpper nu engang alt andet lige mere end små tæpper. Læg dertil, at store tæpper er markante indretningselementer, der kan sætte stemningen i de rum, de placeres i. Hvis du har brug for vejledning, inden du beslutter dig, eller har spørgsmål vedr. køb af store tæpper, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)