• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Koskindspuder

En ægte pude i koskind er en indretningsdetalje som virkelig giver liv. En ægte koskindspude laves af rigtige koskind - der almindeligvis anvendes som tæppe på gulvet - og kommer sævanligvis i sort-hvidt eller brun-hvidt skind. Også en blanding af sort, brun og hvid er almindelig, og disse skindpuder kan kun fås via Sydamerika hvor de mest eksotiske koskind fås.

Pudebetræk design
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Pudebetræk i koskind.

Trendcarpet leverer alle skindpuder uden en indvendig pude, dvs. som et pudebetræk i skind i 45x45 cm. Vil man have en lidt løsere og ikke så fyldt pude, så vælger man en 40x40 cm stor pude, og ønsker man at puden skal være fyldig og stor, så fungerer en 50x50 cm stor inderpude udemærket.

Alle koskindspuder sendes omgående.

Alle koskindspuder er på lager, og hvis en bestilling lægges inden kl. 14, sender vi bestillingen samme dag - ellers dagen efter. Du kan trygt vælge faktura, kort eller bankoverførsel som betalingsmetode. Alle bestillinger af koskindspuder sendes med DHL til nærmeste DHL-forsendelsessted (nærmeste kiosk, tankstation etc.), hvor du ganske enkelt kan hente pakken når du har mulighed for det. 

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU