• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Tæpper 140x200 cm

I varegruppen tæpper 140 x 200 cm finder vi en mængde herlige dagligstuetæpper - eller tæpper til andre rum - i forskellige mønstre og farver. Alt lige fra de lidt lettere bomuldstæpper eller Wilton-tæpper til mere robuste uldtæpper, viskosetæpper, eller hvorfor ikke et naturtæppe i sisal? I varegruppen tæpper 140x200 cm er der over 600 tæpper - alle sendes med fri fragt og retur.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Flotte moderne tæpper 140x200 cm.

Blandt Trendcarpets tæpper i den klassiske størrelse 140 x 200 cm - også kaldes “ottekvart” finder vi bl.a. Wilton-tæppet der indgår i Trendcarpet Art Line. Det er en tæppetype der henter inspiration fra både moderne tæpper, farverige tæpper og måske fremfor alt klassiske orientalske tæpper. Wilton-tæppet er meget populært da det væves på maskine og dermed får en lidt billigere pris - men det stadig et meget smukt tæppe.

Alle tæpper 140x200 cm sendes med fri fragt & fri retur.

Alle tæpper på Trendcarpet sendes trygt og sikkert med gratis fragt og gratis retur. Et tæppe i 140 x 200 cm sendes med DHL til nærmeste DHL-forsendelsessted (nærmeste kiosk, tankstation etc.), hvor du ganske enkelt kan hente pakken når du har mulighed for det.

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2020 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski