Kludetæpper i stort udvalg til lave priser og fri fragt.

Kludetæpper er klassiske tæpper som fås i mange forskellige designs og størrelser. Den mest almindelige er måske det kludetæppe, der er placeret i en gang, på en trappe, på børneværelset eller udendørs. I vores butik finder du farverige, flerfarvede og ensfarvede kludetæpper, og mange af dem har smukke designs. Alle kludetæpperne er lavet af bomuld.

Om du leder efter et stort eller et lille kludetæppe, så har vi noget til dig. Vil du have et ekstra langt kludetæppe? Vi har kludetæpper på 300 cm og 400 cm i længde.

Det er nemt at finde flotte kludetæpper i vores online butik. Se vores bedst sælgende kludetæppe Happy.

Stort udvalg af kludetæpper - her finder du Skandinaviens største udvalg af kludetæpper. Vælg kludetæpper fra de danske designhuse Nordal og Rugsolid. Eller svenske Polytuft, Strehög, Stjerna og mange flere. Ægte og reelle, spektakulære og klassiske kludetæpper – det er Trendcarpet.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Størrelse
Form
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Kludetæpper er hjemmevævet, rustikt kunstværk, som du kan dekorere rummet med for at opnå en rustik stil, men selvfølgelig passer tæppet lige så godt i det moderne hjem. En af grundene til, at så mange mennesker vælger at indrette med lige præcist kludetæpper, kan være fordi tæpperne er meget holdbare og lette at rengøre, hvilket gør dem til meget praktiske tæpper. Dette er også grunden til, at mange mennesker placerer kludetæpperne i for eksempel køkkenet eller gangen, da disse overflader ofte udsættes for meget snavs og spild. Mange kludetæpper ender også i sommerhuset, hvor de skaber den hyggelige og rustikke fornemmelse, som mange ønsker i det miljø.

Vaskeanvisninger

Efter et stykke tid kan tæppet have udsat for meget skidt, og farverne er langsomt men sikkert begyndt at blive mindre klare. Men fortvivl ikke, kludetæppet kan vaskes rent i hånden, hvilket vi synes er et stort plus! Dette er nemmest at gøre med lunkent vand og vaskemiddel. Du kan også bruge en fiberbørste til at fjerne pletter.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)