• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Sisaltæpper

Sisaltæpper er blevet ekstremt populære de seneste par år. Et sisaltæppe har et udseende der ser naturligt ud - stærkt, holdbart og økologisk. Sisaltæpper fremstilles af sisalplanten der vokser i Sydamerika og Afrika - og udover de førnævnte egenskaber er materialet også meget nemt at holde. Af denne grund er det almindeligt at man køber et sisaltæppe til entréen eller køkkenet - der hvor tæpper udsættes for større slitage end i andre rum - netop derfor kommer det holdbare sisaltæppe til at passe præcis dér!

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Se andre kategorier

SISAL TÆPPE MED KANTSISAL TÆPPE GRÅSISALTÆPPE 200X300SISALTÆPPE LØBERSISAL TÆPPE RUNDT

Sisaltæppe eller jute?

Sisaltæpper og jutetæpper fremstilles begge af organiske materialer og giver virkelig en følelse af at være taget direkte fra naturen. Jute- og sisaltæpper minder meget om hinanden. Begge er elegante, varme at gå på og har et nogenlunde ens udseende. Men der er en del forskelle på dem:

▪    Et sisaltæppe har en naturlig hvid farve (offwhite) eller let og lys beige (cream). Dette kommer af de lange, grønne blade fra sisalplanten, og de er stærkere og mere holdbare end andre naturlige fibre. På grund af plantens styrke laver man ikke blot tæpper af materialet, men også f.eks. reb.

▪    Sisaltæppet har et mere mønstret og ridset design der passer bedre på steder i dit hjem der udsættes ekstra meget for belastninger såsom entré, køkken eller stue.

▪    Jute er det noget billigere alternativ hvor sisaltæppet har en højere kvalitet og holder længere. Sisaltæpper absorberer også lyd bedre end jute.

Bestil dit sisaltæppe efter mål med kort leveringstid

Du kan vælge dine egne mål helt selv og alligevel få dit tæppe hurtigt. Hos Trendcarpet tager det kun 1-2 uger fra at du har afgivet din bestilling til at vi har lavet tæppet. Lagerstørrelser (de mest solgte) sendes inden for 24 timer på hverdage. Alle sisaltæpper leveres med fri fragt og fri retur.

Sisal tæppe – det naturlige valg

Sisaltæpper er fremstillet af organiske materialer lavet af fibre fra sisalplanten. Sisalplanten stammer fra Mellemamerika, men i dag finder du den også i Afrika og Asien. Fibrene fra sisalplanten er stærkere og mere holdbare en andre naturlige fibre. Sisalplantens fibre har derfor også langt tilbage i historien været brugt til at lave reb og måtter. Et tæppe lavet af sisalfibre er ikke bare et meget slidstærkt tæppe. Et sisal tæppe er også elegant at se på og lunt at gå på. Det er derfor oplagt at vælge et sisal tæppe nogle af de steder i dit hjem, hvor du færdes meget. Oftest anvendes sisaltæpper på steder, hvor der forekommer ekstra belastning og slid. Det kan f.eks. være på trappen, i køkkenet eller i gangen.

Hvorfor vælge et sisal tæppe?

Du skal vælge et sisal tæppe, fordi det er tidløst og holdbart. Det er dermed også et fornuftigt køb på den lange bane. I en tidsalder, hvor vi alle gerne vil passe på vores jordklode, vinder anvendelse af naturlige ressourcer og holdbare materialer frem. Et sisal tæppe er både et bæredygtigt, økonomisk, praktisk og rigtig fornuftigt valg. Sisaltæpper laves i hånden. De bliver altså fremstillet af mennesker, og ikke af maskiner. Vores sisal tæpper bliver fremstillet af Care & Fair-certificerede producenter, der ikke bruger børn som arbejdskraft. Et sisal tæppe er utroligt slidstærkt og meget nemt at at holde rent. Det anvendes derfor ofte i køkken, entré og på trapper. Netop de steder, hvor tæpper udsættes for større slitage end i andre dele af huset, er et sisal tæppe et oplagt valg. Et sisal tæppe er dog også ganske anvendeligt under spisebordet, under sofabordet, i stuen eller som tæppe under din hjemmearbejdsplads. Sisaltæpper findes i et væld af farver, der alle har et naturligt, organisk look, uanset om det er de brunlige, grønne, rødlige eller blå nuancer eller måske kulsort, der passer bedst hjemme hos dig. Der findes helt sikkert et sisaltæppe, der passer præcis til din indretning. Så er du på udkig efter et tæppe, der holder sig pænt gennem tiden, og kan klare de næste mange års udfordringer, kan en sisal tæppe være det helt rigtige og fornuftige valg.

Tæppet der passer til dit hjem

Hos Trendcarpet finder du Europas største udvalg af sisaltæpper, så chancen for, at du finder et, der falder i din smag, er stor. Hos Trendcarpet kan du få tæpper i naturlige nuancer som creme, beige eller brun, der elegant matcher dine trægulve eller klinker. Er du mere til at indrette dit hjem med livlige kontrastfarver som rød, orange, grøn eller blå, er det også en mulighed. Eller måske er du mere til et minimalistisk look med sorte, grå eller hvide tæpper. Hvad du end foretrækker, kan du finde et sisal tæppe, der passer til lige præcis dit dejlige hjem. Alle sisaltæpper fra Trendcarpet er håndlavet af naturlige plantefibre, og det giver hvert enkelt tæppe et unikt look. Uanset hvilket sisal tæppe du ender med at vælge, så bevirker de naturlige materialer, at farverne virker meget varme og indbydende. Et sisal tæppe kan selvfølgelig anvendes overalt i dit hjem. På grund af materialets slidstyrke er det dog rigtig fornuftigt at bruge det de steder i boligen, hvor der er mere trafik end andre steder, eksempelvis i gangarealer og køkken. Sisaltæpper udmærker sig også ved at være nemme at holde, kræve minimal pleje og holde sig rigtig pæne og friske i mange år. Se det store udvalg hos Trendcarpet, og find dit nye sisal tæppe allerede i dag. Der er nok at vælge imellem.

Vælg det rigtige sisal tæppe

De steder, hvor der er meget slitage, er ofte de samme steder, hvor der hurtigt samler sig støv og snavs. Her vinder et sisal tæppe også, da det er nemt at pleje, og holder sig rigtig pænt i mange år. Du kan med fordel vælge dit sisal tæppe med udgangspunkt i, hvor det skal bruges. Tæpper fungerer desuden allerbedst i en indretning, når både design og materialekvalitet er autentisk. Trendcarpet forhandler derfor udelukkende sisaltæpper, som er ægte håndværk af bedste kvalitet. Der er flere valgmuligheder, når du skal købe sisal tæppe med udgangspunkt i det lokale, det skal placeres i. Vi har lagt stor vægt på at gøre vores webshop overskuelig, så du hurtigt kan få et overblik og finde frem til de tæpper, der passer til dit formål. På vores hjemmeside kan du bl.a. finde entrétæpper, køkkentæpper, børneværelsestæpper, stuetæpper og trappetæpper. Uanset hvilket rum i din bolig du skal finde nyt tæppe til, kan du hurtigt finde passende valgmuligheder i vores webshop. Vi garanterer dig høj kvalitet, og vi giver dig muligheden for at returnere dit tæppe inden for 14 dage, hvis du ikke er tilfreds. Køb dit sisal tæppe hos Trendcarpet inden kl. 14 på en hverdag, så afsender vi det til dig samme dag. Hvis du er til farverige tæpper med et organisk look, så kig nærmere på et sisal tæppe hos Trendcarpet..

Hvorfor købe sisal tæppe hos Trendcarpet?

Sisaltæpper fås i rigtig mange størrelser. Finder du ikke lige den størrelse sisal tæppe, der passer til dit behov, skal du dog ikke fortvivle. Hos Trendcarpet kan du bestille et sisal tæppe, der er fremstillet efter mål – og alligevel få dit tæppe leveret hurtigt. Der går som regel kun 1-2 uger, fra du har afgivet din bestilling, til vores producent har fremstillet tæppet. Trendcarpet har desuden mere end ti års erfaring med online salg af tæpper, herunder sisaltæpper. Vi lægger vægt på, at vores kunder får en god købsoplevelse med kompetent rådgivning og service med et smil. I vores webshop finder du garanteret et sisal tæppe, der tiltaler dig. De fleste af vores sisaltæpper er på lager og klar til omgående levering. Når du beslutter dig for et sisal tæppe i vores webshop, og bestiller det, kan du i mange tilfælde få leveret dit tæppe allerede den førstkommende hverdag. Besøg Trendcarpet allerede i dag, og find dit favorittæppe via de gode søgemuligheder og detaljerede fotos i vores webshop. Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med dit valg af sisal tæppe, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi bestræber os på at give alle vores kunder den bedst mulige betjening. Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge et nyt sisal tæppe til din bolig.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU