• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Sisaltæpper

Sisaltæpper er blevet ekstremt populære de seneste par år. Et sisaltæppe har et udseende der ser naturligt ud - stærkt, holdbart og økologisk. Sisaltæpper fremstilles af sisalplanten der vokser i Sydamerika og Afrika - og udover de førnævnte egenskaber er materialet også meget nemt at holde. Af denne grund er det almindeligt at man køber et sisaltæppe til entréen eller køkkenet - der hvor tæpper udsættes for større slitage end i andre rum - netop derfor kommer det holdbare sisaltæppe til at passe præcis dér!

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Sisaltæppe eller jute?

Sisaltæpper og jutetæpper fremstilles begge af organiske materialer og giver virkelig en følelse af at være taget direkte fra naturen. Jute- og sisaltæpper minder meget om hinanden. Begge er elegante, varme at gå på og har et nogenlunde ens udseende. Men der er en del forskelle på dem:

▪    Et sisaltæppe har en naturlig hvid farve (offwhite) eller let og lys beige (cream). Dette kommer af de lange, grønne blade fra sisalplanten, og de er stærkere og mere holdbare end andre naturlige fibre. På grund af plantens styrke laver man ikke blot tæpper af materialet, men også f.eks. reb.

▪    Sisaltæppet har et mere mønstret og ridset design der passer bedre på steder i dit hjem der udsættes ekstra meget for belastninger såsom entré, køkken eller stue.

▪    Jute er det noget billigere alternativ hvor sisaltæppet har en højere kvalitet og holder længere. Sisaltæpper absorberer også lyd bedre end jute.

Bestil dit sisaltæppe efter mål med kort leveringstid.

Du kan vælge dine egne mål helt selv og alligevel få dit tæppe hurtigt. Hos Trendcarpet tager det kun 1-2 uger fra at du har afgivet din bestilling til at vi har lavet tæppet. Lagerstørrelser (de mest solgte) sendes inden for 24 timer på hverdage. Alle sisaltæpper leveres med fri fragt og fri retur.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski