Stribet tæpper

Stribet tæpper har nok eksisteret stort set lige så længe som tæpper har. At væve/knytte et tæppe med striber på tværs er jo så simpelt som at skifte farve med passende mellemrum undervejs. Netop på baggrund af denne simple fremstillingsteknik har langt de fleste stribet tæpper, striberne på tværs af arbejdsretningen. Det gælder også udvalget af stribet tæpper hos Trendcarpet. I vores webshop finder du stribevis af stribet tæpper i alle mulige størrelser, materialer og farver. Se dig omkring i vores sortiment, og find din favorit.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Indret med stribet tæpper

Har du nogensinde oplevet, at en lang, smal entré kan gøres mere rummelig med et par stribet tæpper (tværstribet, naturligvis) på gulvet? Så vil du nok nikke, når vi siger, at stribet tæpper er effektive indretningselementer. Med stribet tæpper kan du narre øjet til at se balance og harmoni i en indretning, der ellers halter lidt. Stribet tæpper i passende farver og størrelser kan nærmest få enhver indretning til at hænge sammen. Hvis du er på jagt efter stribet tæpper til din bolig, så sæt tid af til at gennemse udvalget hos Trendcarpet. I vores webshop, kan du helt sikkert finde en favorit eller to, blandt vores mange stribet tæpper.

Trendcarpet – din tæppemand på nettet

Trendcarpet har mere end ti års erfaring med online salg af tæpper, herunder stribet tæpper. Vi lægger vægt på at give vores kunder en god og tilfredsstillende købsoplevelse og har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. I vores webshop kan du med sikkerhed finde adskillige stribet tæpper, der falder i din smag og som vil passe til din boligindretning. Udvalget af stribet tæpper, spænder fra farverige striber, til stribet tæpper med kombination af jordfarver- over til striber i pastelnuancer, der passer til et afdæmpet udtryk i interiøret. De fleste af vores stribet tæpper er på lager. Kig dig omkring i vores webshop, så kan du finde din favorit blandt vores stribet tæpper allerede i dag.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)