• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Køkkentæpper - tæpper i sisal eller plast til alle køkkener.

At finde et flot køkkentæppe er ikke altid det letteste. Særligt når man tænker på at et tæppe i et køkken udsættes for betydeligt større påvirkninger end i noget andet rum med mad- og drikkevarer der konstant risikerer at havne på gulvet eller tæppet. Under kategorien køkkentæpper har vi derfor lagt alle vores sisal- og plasttæpper. Disse tæpper fås i et utal af størrelser, og de kan bestilles efter mål ud fra det behov som dit køkken har.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Køkkentæpper der er trendy og nemme at holde.

En hed trend lige nu er sisaltæppet på grund af dets naturlige materiale og, som beskrevet ovenfor, dets mulighed for at være i et køkken. At det er glatvævet gør det nemmere at holde rent i forhold andre tæpper. Hvis du har tænkt dig at anvende tæppet som køkkentæppe, så er det godt, hvis du 1) regelmæssigt støvsuger eller tager tæppet ud og ryster det for at skidtet ikke skal sætte sig fast og 2) følger disse skridt grundigt hvis tæppet udsættes for mad eller drikke eller en anden plet:

▪    Fyld en spand med vand og hæld en lille mængde mild sæbe i. Hvis du ikke har sæbe, virker en blanding af eddike og vand også.

▪    Gør en ren klud våd og arbejd dig gennem pletten. Det bør fjerne den fra dit køkkentæppe.

Vælger du i stedet et plasttæppe som køkkentæppe, er det et endnu nemmere materiale at fjerne pletter fra da det som regel er nok bare at tage lidt vand på en karklud og tørre pletten væk.

Fri fragt & retur på alle køkkentæpper.

At bestille køkkentæpper fra Trendcarpet er trygt. Vi står for al slags fragt i forbindelse med din bestilling, og vi sender tæppet indenfor 24 timer såfremt vi har størrelsen på lager. Selvom dit køkken kræver et tæppe efter mål, så tager dette ikke lang tid - maks. to uger. Hvis du ønsker at få dit tæppe før du betaler, vælger du nemt faktura som betalingsmåde uden ekstra omkostninger.

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU