Koskind - Sort og Hvid.

Et sort og hvidt koskind fra Trendcarpet kommer fra Sydamerika (Brasilien, Colombia og Argentina) hvor kvaliteten, holdbarheden og de smukkeste mønstre findes. Et sort-hvidt koskind kan afvige meget i mønster. Alt fra den helsorte ryg, hvor kun siderne af koskidet er hvide, til de koskind hvor mønsteret er mere jævnt fordelt mellem sort og hvidt, til den type koskind der domineres af hvidt med nogle få sorte pletter. Vi fotograferer hver enkelt koskind og når du bestiller modtager du præcis det koskind du ser på billedet.

Koskind - her finder du Europas største udvalg.

I denne kategori finder du vores koskind i sorthvidt mønster. Leder du efter et brunhvidt eller eksotisk koskind, et beige eller grå, finder du det nemt i vores top- og venstremenuer. Trendcarpet lagerfører altid mellem 500 og 1000 koskind og er du i tvivl om hvilket mønster du ønsker på dit koskind, finder du hele vores udvalg af koskind her.

Ved bestilling af et koskind inden kl. 14 sendes din ordre samme dag og leveres dagen efter (hverdage). Et sort og hvidt koskind er et af de mest populære, men forsyningen af sorthvide koskind er ikke stor. Hvis du finder et koskind du kan lide, skal du ikke tøve, men bestille det før en anden bestiller det.

+ FlereVis mindre
Farve
Type
Stil
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)