• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Væg-til-væg-tæpper

Væg-til-væg-tæpper fra Skandinaviens største og førende producent Ege Carpets - markedets ✓ Højeste kvalitet ✓ Mest miljøvenlige tæpper ✓ Bedste indeklima ✓ Allergi venlige tæpper ✓ Førende skandinavisk design.

At rulle et nyt væg-til-væg-tæppe ud i et rum er den nemme del; den vanskelige del er at vide, hvad der rent faktisk dækker gulvet i soveværelset, børneværelset eller ethvert andet rum i huset, hvor det nye væg-til-væg-tæppe er.

Væg-til-væg-tæpper fra Ege - 100% sikkerhed.

Fra Hernings smukke danske landskab med sine store åbne landskaber, finder du en af ​​Europas ældste og mest traditionelle tæppe historier. Egetaepper (Ege Carpets) har fremstillet tæpper i 100 år, og ingen anden fabrikant er så langt fremme som Ege, når det gælder design, kvalitet - helt specifikt har de unikke miljø- og indeklima certifikater, hvoraf det unikke vugge-til-vugge certifikat kun er pynt på kransekagen.

Væg-til-væg-tæpper med alle indeklima certifikater.

Vugge-til-vugge betyder ikke kun, at ressourceforbruget påvirker klimaet så lidt som overhovedet muligt; det betyder også, det tæppet påvirker miljøet i en positiv retning. Væg-til-væg tæpper fremstilles af genbrugsmaterialer, og energien til selve produktionen kommer fra marine kraftværker. Et gulvtæppe fra Ege er produceret med største hensyn til miljø, sikkerhed og kvalitet. Certifikaterne sikrer, at dit ege tæppe er ✓ Testet og klassificeret i henhold til EN 1307 standard ✓ Brand og røg testet ✓ Godkendt i henhold til EN 13501-1. ✓ CE-mærket ✓ Permanent antistatisk ✓ Dansk Indeklima Certificeret.

+ FlereVis mindre
Farve
Bredde
Længde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Kundeservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski