Tæpper 300x400 cm

Her har vi varegruppen for usædvanligt store tæpper - nemlig tæpper i formatet 300x400 cm. Dette er en størrelse som moderne tæpper sjældent fremstilles i, men i takt med at efterspørgslen er stadigt stigende, så laves flere modeller i denne imponerende størrelse. I lang tid har det været en meget mere almindelig størrelse med 300x400 cm blandt orientalske tæpper fra Iran, Afghanistan, Pakistan og Tyrkiet m.fl. 300x400 cm er en virkelig imponerende størrelse på et tæppe - og det tager plads, men når det først er der, kan det ændre et helt rum på en sensationel måde.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Type
Størrelse
Rum
Form
Stil
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Moderne tæpper 300x400 cm.

Anbefalelsesværdige tæpper i 300x400 cm er blandt andet de røde kelim-tæpper fra Afghanistan. Fantastiske vegetabilske farver med den klassiske kelim-vævning - det trappelignende mønster. Nyheder blandt tæpper med målene 300-400 cm er de smukke bomuldstæpper Marina i sildebensmønster og bomuldstæppet Chania i fire farver med et moderne kvadratmønster. Her er naturligvis det storsælgende viskose-tæppe Jodphur i flere forskellige farver. Også de eftertragtede Silje-tæpper i 300x400 cm kan klart anbefales.

Alle tæpper i 300x400 cm sendes med fri fragt & fri retur.

Alle tæpper på Trendcarpet sendes med fri fragt og retur - og det gælder naturligvis også vores tæpper i 300x400-kategorien. Mål det område hvor du ønsker at placere tæppet, inden du bestiller. Undertiden sker det at der er blevet regnet forkert, derfor anbefales det altid at man tager målebåndet eller tommestokken frem og måler - særligt hvis man overvejer at bestille et stort tæppe på 300x400 cm. Du bestiller enkelt og trygt dit tæppe med enten faktura, kort eller bankoverførsel, og du har åbent køb i 14 dage på din ordre.

 

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)