Gråt og pink tæppe

Et gråt og pink tæppe skaber en indbydende og personlig stil i din have eller på din altan. Ligesom de aflange tæppeløbere du måske allerede bruger indendørs, så passer et gråt og pink tæppe perfekt til de aflange rum eller områder i haven. Det kan være på havegangen eller på en aflang terrasse eller altan.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Type
Størrelse
Rum
Form
Stil
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Skab et personligt uderum med et gråt og pink tæppe

Et gråt og pink tæppe passer lige til havegangen og får dine gæster til at føle sig velkomne lige med det samme. Den kan også bruges under spisebordet på terrassen, eller til at skabe en ekstra hyggelig stemning under loungemøblerne. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor din nye tæppeløber kan ligge.

Lyserødt og gråt tæppe

Et lyserødt og gråt tæppe giver et lækkert og blødt præg til langt de fleste rum. Når du indretter med et gulvtæppe, samler det rummet og skaber en hyggelig stemning. Et lyserødt og gråt tæppe er også blødt at gå på, og det holdbare materiale sikrer, at du har glæde af det i mange år.

Et lyserødt og gråt tæppe i din yndlingsfarve

Lyserødt og gråt tæppe fås i mange udformninger, så her finder du helt sikkert også et i din yndlingsstil. Under et lille sofabord kan du vælge et rundt tæppe med kort luv, der sikrer nem rengøring. Du kan også skrue op for humøret og din personlige stil med et langhåret pyntetæppe.

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)