• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Grunden til du skal have pudebetræk

Grunden til du skal have pudebetræk

Must-have tilbehør som tilføjer massere af værdi hvilket ofte overses i et pudebetræk. Pudebetræk falder i med næsten alle slags dekoration takket være det store udvalg tilgængelig. Fra koskind til farverig kelim pudebetræk, findes der en til ethvert rum. Uanset om du bor alene eller med din familie, er pudebetræk et simpel og overkommelig tilbehør, som nemt kan bruges til at dekorere dit hjem og tilføje et unikt look til dine møbler. Og takket være pudebetræks overkommelig priser kan du blive ved med at skifte dem ud igen og igen for et nyt udseende og følelse.

En af de vigtigste ting som du bør overveje mens du vælger de rigtige pudebetræk er deres formål, og hvordan deres farve vil passe ind i dit hjem. Hvis du overvejer at tilføje puder til moderne møbler i pastel farver, så overvej at tilføje puder som udskinner en farve såsom vores fløjl eller kelim puder. På den anden side hvis du planlægger at placere puder i din stue med ældre møbler med mere kedelige farver så vil en koskind pude måske være en perfekt tilføjelse hvis du ønsker et mere elegant look. Stribede puder med flere designs som vores kelim puder er perfekte til både uformelle og formelle rum.

Og mens puder får dit rum til at se moderigtig og dekorativt ud, så har pudebetræk og en anden faktor du bør overveje - hvor behagelig de er. Pudens komfortfaktor spiller en større rolle i private værelser som et soveværelse eller et kontor, hvor de ikke kan forventes at blive set af gæster. Det er en god ide at vælge et blødt stof som fløjl, når man overvejer et pudebetræk til et soveværelse i stedet for en hård overflade som et koskind.

Hvis du gerne vil have noget med lidt historie bagved, så overvej vores kelim pudebetræk. Kelim puder kommer fra flere forskellige orientalske lande, men det fleste af dem kommer fra Tyrkiet hvor de handles af lokale købmænd fra alle dele af landet. Hver landsdel i Tyrkiet har sit eget traditionelle unikke mønster og farver som har en historie der går hundredvis af år tilbage. Hvert pudebetræk har sin egen individuelle historie bag dem, hvilket gør dem til et godt samtaleemne hvis du har gæster på besøg. Vores kelim pudebetræk udvalg er autentiske og bliver håndvævet i Tyrkiet.

Sammenlignet med ethvert andet dekorativ tilbehør, er pudebetræk forholdsvis billige og nemme at arbejde med. Det gør dem til et fantastisk køb hvilket giver meget til ethvert rum, uanset om det er en stue eller et soveværelse.2019-05-27

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski