• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

REINDEER SKIN A SKAL VÆRE I HØJRE OG VINTER

REINDEER SKIN A SKAL VÆRE I HØJRE OG VINTER

Hvorfor ikke dekorere dit hjem med smuk og naturlig rensdyrskind. I 1000 år er rensdyrskind blevet forberedt og brugt til praktisk såvel som æstetisk brug. Et lækkert rensdyrskind rammer alle mål for interiør, men det er også fantastisk til at holde varmen med på grund af de hule hår. Trendcarpets rensdyrskind kommer fra svenske lappland og er af førsteklasses kvalitet. Et rensdyrskind anvendes primært som en dekorativ interiør-detalje. Men det kan også bruges som et tæppe, men du bør ikke gå på læderet for hårdt, da det kan tabe hårene. Hvis det bruges som et tæppe, bør du tilføje en glide beskyttelse under huden, så luften kan cirkulere ordentligt. Dette er fordi huden har en ekstremt isolerende evne, at der kan være kondens under huden, med hårtab som følge heraf. Rensdyrskind er naturligt, blødt og varmt at sidde på, men det er også rart at hænge på væggen som dekoration. Farve og størrelse kan variere, da hver hud er unik. Husk aldrig at vaske rensdyrskindet. Hvis du absolut vil rengøre de, skal du børste det forsigtigt. Du kan også ryste huden, hvis du vil friske det lidt op. Rensdyrskind bør altid håndteres omhyggeligt!

 Vidste du, at der ikke findes flere vilde rensdyr i Sverige?

Rensdyret er et dyr, vi mest forbinder med Norrland og det samiske folk. Så længe det samiske folk har arbejdet med rensdyr, har det været deres mest værdifulde vare. Rensdyret kunne bruges som betalingsmiddel og erstatning, men vigtigst af alt, de brugte det til eget forbrug. Mælken kunne drikkes eller laves til ost. Kødet gav folk mad. Skindene gav varme og beskyttelse, og når de var forberedt, var de fremragende til håndværk.

Men hvad gør resndyrskind så nyttigt for os?

Hårstrukturen giver os den første anelse. Hårene er, som tidligere skrevet, hule. Hulrummet er fyldt med luft, og luften giver i mange tilfælde ekstremt god isolering. Selv pelsens tæthed og glathed giver en stabilitet til hårene, hvilket gør, at pelsen ikke bliver presset sammen. Luftens isolationsevne kan opretholdes og pelsen føles varm, selv hvis man sidder på en iskold overflade. På trods af denne fantastiske evne til at isolere gennem stabilitet, føles det meget blødt og glat. Som du måske kan regne ud, er håret på rensdyret længere og tykkere om vinteren, hvilket betyder, at de naturligvis giver den bedste isolering mod kold jord. Men vinterjakken er også lidt sprød og derfor mere følsom til brug. I efteråret er pelsen lidt kortere og tyndere. Rensdyrskind fungerer også perfekt som en sadel og er meget sundt for heste med en følsom ryg. Skindene hjælper med at fordele trykket fra sadlen, og håret fungerer som en "airbag", der tillader luften at cirkulere under sadlen. Men husk nu, at bagsiden af ​​huden skal vende op imod sadlen.Pels mod pels.2018-10-30

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Plakater

Kundeservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski