• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Shaggytæppets comeback

Shaggytæppets comeback

Selvom shaggytæppet har rødder tilbage til de antikke grækere, er shaggytæppet synonymt med den amerikanske livsstil og kultur fra 60'erne og 70'erne og var ofte forbundet med ubekymrede hippier og beat generation fra den tid. Det usædvanlige udseende, puffede materiale og bløde følelse gjorde det til et meget populært tæppe hele verden over. Men i 80'erne begyndte shaggytæppet at falde i popularitet da dens tilknytning til hippieæraen gjorde tæppet til et symbol for en forbigået æra. 

I dag gør shaggytæppet imidlertid et spektakulært comeback. Trods at tæppet har været i hi et stykke tid, har tæppets comeback til modestatus tilladt det at blive omdannet fra et traditionelt hippie tæppe til et trendy komforttæppe. Over tid kom folk til indse, at shaggytæppet er et tæppe, der tilføjer meget dybde og tekstur til et værelse, og det er ovenikøbet også meget hyggeligt og behageligt. I dag er der mange typer shaggytæpper der kan passe mange forskellige værelser. Fra neutrale farver til funky mønstre er der et shaggytæppe til ethvert værelse. 

Hvis du aldrig har følt et shaggytæppe under dine fødder, går du glip af noget. Når dine fødder rør overfladen af et shaggytæppe, kan du ikke lade være med at have lyst til at begrave dine fødder i det, for at føle de bløde teksturer og fibre, og værdsætte den komfort og blødhed, som tæppet giver. Også værd at nævne at nævne, at tæppet faktisk reducerer støj. I stedet for at høre fodspor fra en kilometer væk kan du næsten glide over tæppet som en ninja. Tæppet virker næsten som en isolator, ved at absorbere lyd bliver dit hjem et roligere, mere støjsvagt og mere afslappet sted at nyde. 

Hvis du ønsker at skabe en behagelig atmosfære i et værelse, så kan du ikke gå galt i byen med et shaggytæppe. Med sin bløde og behagelige tekstur er den specielt velegnet til børneværelset. Tæppets luksuriøse stil gør at det passer stort set ethvert værelse. Tæpper tilbydes her i et bredt udvalg af både størrelser og farver. Uanset om du har brug for et shaggytæppe til din stue eller dit køkken du kan være sikker på at du kan finde et der passer til dig. 

Shaggytæppets comeback er et stykke historie i sig selv. Hvorfor ikke tjekke vores udvalg af shaggytæpper? Du kan være sikker på at finde et, der passer til hvad du har i tankerne til et tæppe. 2019-03-28

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Plakater

Kundeservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski