Børnetæppe grå

Børn er vilde med gulvtæpper! Et gråt børnetæppe er dejligt både at tumle, kravle og gå på. Og når der skal leges på gulvet, skaber de et godt og blødt underlag, så legen kan blive ved i timevis. Et gråt børnetæppe passer ind hvor som helst i hjemmet, ikke bare på børneværelset.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Størrelse
Rum
Form
Stil
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Blødt og rart gråt børnetæppe

Et gråt børnetæppe kan bruges af børn i alle aldre. De mindste børn vil have glæde af det, da det er meget rarere at kravle på, end på at hårdt gulv. Og på børneværelset virker det både lyddæmpende og varmeisolerende, så alle børn kan få en god nats søvn.

Grønt gråt børnetæppe

Dette skønne tæppe er en perfekt tilføjelse til ethvert børneværelse. Er du på udkig efter en enkel måde at pifte børneværelset op på, så er et grønt gråt børnetæppe perfekt. Alle børn vil elske at få et lækkert grønt gråt børnetæppe til deres værelse. Det er en enkel måde at få hygge på værelset.

Hygge og farve med grønt gråt børnetæppe

Et grønt gråt børnetæppe vil vække glæde hos alle børn. Tæppet er blødt og lækkert, og med sin skønne farver vil det frembringe glæde og hygge på ethvert børneværelse. Et grønt gråt børnetæppe er fantastisk skønt, og vil helt sikkert pynte på alle børneværelser, hvor det med sine flotte farver vil give god stemning.

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)