• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Design tæpper

Design tæpper er inspireret af de nyeste mønstre og farver. De bliver et naturligt fokuspunkt i din indretning. Med deres spændende udseende fortjener de en plads i dit hjem, hvor der bliver lagt mærke til dem. Prøv at lægge et smukt tæppe i din stue og mærk hvordan stemningen med det samme ændrer sig. Vi har mange forskellige designs, både i mønstre og farver. Fælles for dem alle er, at de er i høj kvalitet og skabt for at give et effektfuld udtryk.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Fremhæv din stil med design tæpper

Når du vælger et designertæppe, så skaber du virkelig et statement i din indretning. Vores design tæpper er tæpper med smukke og unikke mønstre, inspireret af de nyeste trends. Så hvis du er helt vild med at følge moden i din indretning og altid er på jagt efter de nye looks, så er design tæpper lige noget for dig. Hvis du synes indretningen i dit hjem mangler lige det lille ekstra pift, der gør den til noget helt specielt, så er et nyt gulvtæppe et godt sted at starte. Et gulvtæppe, især et med et iøjefaldende mønster, kan give nyt liv til hvilket som helst rum, uanset din personlige stil.

Design til alle

Vores design tæpper fås i mange forskellige farver og mønstre. Det store udvalg gør, at der er noget for enhver smag. Lige fra dem der har det bedst med en stilren og neutral indretning til dem, der ikke kan få nok af friske farver og vilde mønstre. Vores designtæpper er i god kvalitet til en fornuftig pris. Du får et produkt, som du trygt kan bruge i mange år fremover. Vi har kunne holde prisen på vores design tæpper lav, fordi de er vævet på maskine. Denne teknik gør at prisen er lavere end på håndvævede tæpper, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Derfor kan vi også roligt sige, at der findes et smukt designertæppe til enhver pengepung!

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆