• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Gult og gråt tæppe

Et gult og gråt tæppe sætter et elegant og feminint præg på hvilken som helst altan eller terrasse. Med et udendørs gulvtæppe kan du bringe din personlige stil fra dit hjem med udenfor. Og et gult og gråt tæppe passer perfekt, hvis du vil matche udendørs området med det du har indenfor

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Match blomsterne med et gult og gråt tæppe

Kan du heller ikke få nok af forårets og sommerens blomster? Hvorfor så ikke få de smukke farver til at vare endnu længere med et gult og gråt tæppe? Med et lækkert tæppe i en smuk nuance kan din altan eller terrasse blomstre om kap med haven gennem hele foråret og sommeren.

Gråt og gult tæppe 140x200

Et udendørs gråt og gult tæppe kan være en god idé. Både til at pifte terrassen lidt op, og som et oplagt sted til hygge. Et gråt og gult tæppe passer fint på alle terrasser, og det er en dejlig oase, hvis man vil udenfor og nyde naturen og en kop kaffe i solens stråler.

Skal det være et gråt og gult tæppe?

Et gråt og gult tæppe danner en fin løber ind til stuedøren, eller kan bruges ude i garagen. Alle tæpper er hårdføre, så vind, vejr og træsko får næppe bugt med dette tæppe de næste mange år. Brug det enten på terrassen eller i garagen - eller der, hvor du synes, der mangler et blødt underlag.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU