• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Indisk tæpper

Produktion af indisk tæpper begyndte sandsynligvis allerede i 1500-tallet. I dag er der fremdeles en omfattende produktion af indisk tæpper. De fleste indisk tæpper er inspireret af persisk og kinesisk tradition med detaljerede, symmetriske mønstre. Der findes dog også en del indisk tæpper, der vidner om kolonitidens indflydelse med europæisk inspireret design. Indisk tæpper er typisk ikke så dyre som fx persiske tæpper, så der er mulighed for at gøre en god handel. Hos Trendcarpet finder du et stort udvalg af indisk tæpper i mange farver og mønstre. Besøg vores webshop og find dit nye tæppe.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Indret med indisk tæpper

De fleste indisk tæpper har traditionelle mønstre, der minder om andre orientalske tæpper, men der er spændende og utraditionelle undtagelser ind imellem. I indisk tæppedesign bruger man fortrinsvis jordfarver og doucede pastelnuancer. Derfor støder man sjældent på indisk tæpper i kraftige og markante farver. Indisk tæpper har gerne et harmonisk og afdæmpet udtryk, og er fleksible at indrette med. Derfor fungerer indisk tæpper fint både i en topmoderne og en lidt mere traditionel indretningsstil. Trendcarpet byder på et bredt sortiment af indisk tæpper, som du er velkommen til at lade dig inspirere af. Kig indenfor i vores webshop allerede i dag, og se dig om blandt vores mange indiske tæpper.

Trendcarpet – din tæppemand online

Trendcarpet har over ti års erfaring med online salg af tæpper, herunder indisk tæpper. Vi lægger vægt på at give vores kunder en god og tilfredsstillende købsoplevelse. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe dig. I vores webshop vil du med stor sikkerhed finde adskillige indisk tæpper, der er brugbare til resten af dit interiør og formål. De fleste af vores indisk tæpper er på lager. Bliv inspireret i vores brede udvalg af tæpper, der kan forny din indretning i hvert et rum. Se dig omkring i vores webshop, og find din favorit blandt vores indisk tæpper i tidløst design.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU