• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Tilbagelevering (Gratis retur)

Når du vil returnere et tæppe, skal du først kontakte os , så vi kan fortælle dig, hvordan du skal returnere tæppet og forsyne dig med en forsendelsesmærkat til returneringen. Det er dit ansvar, at tæppet ankommer sikkert og intakt uden skade hos os. Sørg for, at tæppet er pakket godt ind.

 

Vi dækker alle omkostninger til returforsendelse, der er arrangeret ved hjælp af vores forsendelsesmærkater. Det er vores mål, at alle vores kunder er 100 % tilfredse med de tæpper, de køber hos os. Vi sørger for sikker returforsendelse med DHL.

 

Når en returforsendelse er afsluttet, krediteres det samme kort eller den bankkonto, der blev brugt til købet. Hvis vi modtager tæpperne uden behørig følgeseddel for forsendelse, sendes de tilbage på kundens beregning.

 

14 dages returret

Som privatperson (gælder ikke for virksomheder) har du 14 dages returret. Du kan altså returnere varen inden 14 dage fra leveringsdatoen og få pengene i retur. Varen skal være i uændret tilstand, dvs. den må ikke have været anvendt. Varen skal returneres i originalemballagen. Der kan findes mere detaljeret information under "Tilbagelevering". Vi tilbyder gratis returforsendelse for alle ordrer inden Danmark for at sikre, at vores kunder er 100% tilfredse med deres køb. Nærmere oplysninger kan findes under "Retur".

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU