• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Patchwork Kelim-tæpper.

Patchwork Kelims er fremstillet af flere forskellige tyrkiske kelim-tæpper, som Jijim, Kayseri, Konye, Balikesir, Canakkale, Oushak, Denizli, Antalya med mere. Et tæppe indeholder dele af flere tæpper fra forskellige byer og områder i Tyrkiet og danner tilsammen en viudunderlig smeltedigel af alle Tyrkiets traditioner og kulturer indenfor tæppekunst.

Hvordan opstår et kelim patchwork?

Trendcarpets producenter i Istanbul rejser over hele Tyrkiet og opkøber vintage kilim carpets (op til 100 år gamle kelim-tæpper) fra handlende i mindre byer og områder. Tæpperne renses på vaskerier og sendes videre til reparation hvor de bliver plejet og renoveret. Her samles også de mindre stykker af kelim-tæpper til nye tæpper, Kelim Patchwork. Tæppet gennemgår til sidst en stretching. Her lægges alle tæpper ud på borde af forskellig størrelse og strækkes omhyggeligt og forsigtigt, fra hjørne til hjørne, kant til kant, for at opnå sin rektangulære form.

Omgående levering og fri fragt på alle kelim patchworks på Trendcarpet.dk.

Alle kelim patchworks er håndvævede og af fineste uldkvalitet. Alle tæpper er på lager hos Trendcarpet og afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 14. 

Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne
Populære tæpper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU