Koskind - Brun og Hvid

Et klassisk brunt og hvidt koskinds-tæppe, hvor tegninger er ca. 50 procent brun og 50 procent hvid er det mest originale af de brunhvide koskind - og derfor sværest at finde. Præcis som de mere almindelige helbrune eller Herefordagtige koskind kommer dette koskindstæppe fra Sydamerika.

Koskinds-tæppe - Trendcarpet har Europas største udvalg.

Hvis du ikke finder et koskinds-tæppe i denne kategori anbefaler vi at du ser i de andre kategorier for koskind, eller går direkte til siden med alle vores koskind her. Trendcarpet har altid mellem 500 og 1000 koskindstæpper på lager og vi fotograferer dem alle så du som kunde kan vælge præcist og få nøjagtig det koskind du bedst kan lide.

Vi sender dit koskind indenfor 24 timer.

Et brunhvidt koskindstæppe er en rigtig klassiker og noget der giver dit hjem karakter, skønhed og liv. Trendcarpet sender alle bestillinger på koskindstæpper samme dag ved bestilling inden kl. 14.

Farve
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)