Koskind - Beige 329

Koskind i A-kvalitet (højeste kvalitetsklasse)

Ved bestilling modtager du samme koskind som du ser på billedet.
Da alle koskind er unikke i udseende findes koskindet kun i et eksemplar på vores lager, og når det er solgt bliver det fjernet fra hjemmesiden.

Størrelse: 235 x 185 centimeter (længde x bredde)

Kvalitet hos Trendcarpet

------------------------------

Trendcarpet sætter fokus på vores koskinds kvalitet. Vi henter koskindene i Brasilien hvor de smukkeste og kvalitativt bedste koskind kommer fra.

Inden levering gennemgår hvert koskind en behandlingsproces for at være 100% lugtfri, holdbar og slidstærk. Ved at præsentere 5-7 billeder af hver koskind vi får hjem, får du som kunde et fuldt indblik i koskindets kvalitet og kan trygt vælge det koskind du bedst kan lide.

Pleje og vedligeholdelse

------------------------------

Et ægte koskind er heldigvis nemt at holde. Her er 5 enkle retningslinier for bedste behandling af dit nyindkøbte koskind.

1) Et ægte koskind beholder samme kvalitet i årevis uden vedligeholdelse. Du skal derfor ikke overdrive plejen af dit koskind.

2) Tag dit koskind ud engang imellem og ryst det fri for støv og lettere snavs.

3) Pletter fra mad og drikke fjernes fra skindet med neutral sæbe og varmt vand. Læg ikke skindet i blød, det skal kun fugtes. Rengør grundigt uden at skrubbe for hårdt. Herved undgår du at pletten udvides eller bliver permanent. Anvend en blød og ren klud.

4) Vask aldrig dit koskind i kemisk rens.

5) Benyt ikke opløsningsmidler til rensning af dit koskind og benyt ikke vaskemaskine eller tørretumbler.Udsolgt.

Til startsiden. »

Sitemap »

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)