Luvtæpper

Luvtæpper giver dit hjem en varm og indbydende stemning. De er bløde at gå på, støjdæmpende og isolerende. Og så findes de også i et væld af farver, former og kvaliteter. Så der er garanteret også et, der passer perfekt ind i dit hjem. Hvis du ikke allerede har luvtæpper i din indretning, kan du glæde dig til at opleve, hvordan et luvtæppe kan transformere indretningen i ethvert rum. Og hvis du allerede har flere gulvtæpper, men trænger til et nyt, så kan du garanteret finde et i vores store udvalg, der passer perfekt ind. Vores luvtæpper er allesammen af høj kvalitet, og de er skabt til at blive brugt i mange år uden at miste deres smukke udseende og lækre overflade.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Type
Størrelse
Rum
Form
Stil
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Du kan bruge luvtæpper i alle rum

Lige fra entréen til køkkenet er der masser af muligheder for at indrette med luv tæpper. Uanset hvilket rum, du placerer dit nye tæppe i, vil det skabe ro og en indbydende atmosfære. I stuen kan luvtæpper under spise- og sofabord virkelig samle rummet og skabe en stemning, der bare indbyder til hygge. Hvis du har en stor stue med åben planløsning, er luvtæpper også perfekte til at dele rummet op. På den måde kan du skabe forskellige zoner, f.eks. med et tæppe til spisebordet og et til sofaen. I soveværelset skaber luvtæpper en varme og ro, så du ikke kan undgå at slappe af og komme helt ned i gear. Og så er det dejligt at træde på et blødt tæppe med bare tæer, når du er på vej i seng eller som det første om morgenen. Et blødt tæppe i børneværelset er perfekt til leg på gulvet. Det er dejligt både at kravle og sidde på, og så dæmper det også støjen fra hårdt legetøj, der ellers vil banke mod gulvet. Og blandt de mange forskellige farver er der garanteret også et, som dine børn vil være vilde med. Der er lige så mange forskellige anvendelsesmuligheder, som der er luv tæpper i vores udvalg. De findes i mange forskellige størrelser, så der er et tæppe til alle hjem. Lige fra den mindste lejlighed til den største villa.

Kort eller lang luv

Luv betegner overfladen på tæppet. Et fladvævet tæppe er vævet med trådene på langs, så tæppet har en glat overflade. Luvtæpper er derimod vævet så de har en lodden og blød overflade. Længden på luven kan variere, fra helt kort til langhårede ryatæpper. De forskellige typer af luvtæpper har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Et kortluvet tæppe er lettere at støvsuge, så dette er perfekt under spisebordet, hvor der kan falde krummer ned eller andre steder, hvor der tit bliver støvsuget. Overfladen på det er også mere slidstærkt, så det er et oplagt valg til gangen eller entréen, hvor I går meget frem og tilbage. Et tæppe med langt luv er super blødt og lækkert. Det passer perfekt til f.eks. sofastuen eller soveværelset. Her skaber det en dejligt afslappende og hyggelig stemning. Du kan også lægge et langluvet tæppe under din yndlingsstol for at skabe et roligt hjørne i dit hjem. Uanset om du vælger et tæppe med kort eller lang luv fra vores udvalg, så er alle vores luvtæpper fremstillet af holdbare materialer og i en høj kvalitet. De er nemme at vedligeholde og kan rengøres efter anvisningerne, så de holder sig flotte i lang tid. Så når du først har fundet det perfekte tæppe til dit hjem, kan du også være sikker på, at du kan nyde det i mange år.

Skab ro med luvtæpper

Luvtæpper skaber en rolig stemning i dit hjem. Det er ikke kun deres hyggelige og stemningsfulde udseende, der bidrager til roen. Gulvtæpper og især luvtæpper er rigtig gode til at lydisolere og skabe en god akustik. Du kender sikkert godt til, hvordan lyd kan opleves højere i et rum med mange hårde overflader. Når du har mange bløde elementer i din indretning, hjælper disse med at opfange og dæmpe lyden. Gulvtæpper er perfekte lyddæmpere, da dit gulv ellers er en stor og hård overflade, der kaster lyden rundt, i stedet for at dæmpe den. Og jo tykkere og blødere gulvtæpper, jo bedre virkning på en god akustik har de. Derfor er luvtæpper et rigtig godt valg, hvis du vil skabe en bedre akustik i dit hjem. Hvis du bor i en lejlighed kan de hjælpe på at dæmpe støjen både fra og til dine naboer. Der er masser af måder, du kan drage fordel af et luvtæppes gode virkning på akustikken i dit hjem, også hvis du ikke har naboer at tænke på. Du kan f.eks. lægge et tykt og blødt tæppe i sofastuen, eller hvor I ser fjernsyn. Her kan du med det samme mærke hvordan lyden bliver mere behagelig. Samme virkning har det under dine højttalere. Og med mange flotte farver og mønstre at vælge imellem, behøver en praktisk løsning slet ikke at være kedeligt at se på.

Luvtæpper der passer til lige din stil

Uanset hvordan du har indrettet dit hjem, kan du i vores store udvalg finde et luvtæppe der passer perfekt ind. Der er masser af farver og mønstre at vælge imellem. Du finder dæmpede og neutrale farver, der passer ind i enhver indretningsstil uden at forstyrre. Vi har også masser af flotte, klare farver, hvis dit hjem trænger til et friskt pust. Og hvis du elsker kreativ indretning, så behøver du ikke at begrænse dig til et enkelt tæppe. Vores luvtæpper findes i mange forskellige størrelser, så du kan mixe og matche flere forskellige, og skabe en helt unik og personlig stil. Du kan prøve at bruge tæpper i samme farvetoner, men også blande forskellige størrelser og former. På den måde får du stadig et roligt udtryk i dit hjem, men med lidt fornyelse og afveksling. Og hvis du slet ikke kan få nok af farver og mønstre, så bliv inspireret i vores udvalg og skab en kreativ sammensætning, som udtrykker din stil og personlighed. Det er både sjovt og nemt at indrette med luvtæpper. Du kan med det samme mærke, hvordan de transformerer et rum og skaber hygge og ro. Og når du trænger til fornyelse i dit hjem, kan du let flytte rundt på tæpperne. Skab en stil der er lige så unik som din personlighed med lækre, bløde luvtæpper.

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)