• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Puffer - siddepuf i læder, uld eller garn?

En puf kan være den ultimative siddeplads i din indretning. Komfortabel at sidde på, let at flytte og utrolig smuk at se på. Populære puffer lige nu er 1) marokkansk siddepuf i skind/læder, 2) strikket siddepuf, 3) puf med opbevaring og 4) skindpuf/siddepuf i brun, grå, sort, hvid, lyserød.

Farve
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Siddepuf i skind.

Den marokkanske siddepuf i skind er en af de mest solgte på Trendcarpet. Den er utrolig populær på grund af dens udseende og funktion. Vi bestiller disse håndlavede siddepuffer hjem fra Marokko og fylder dem derefter med miljøvenligt kraftpapir. Det er godt for miljøet, gør dem behagelige at sidde på, og de taber samtidig ikke formen. En siddepuf er i gennemsnit 60 cm i diameter og 30 cm i højden.

Alle puffer leveres med fri fragt & retur.

Alle siddepuffer som du ser på hjemmesiden, er på lager og sendes samme dag såfrem bestillingen foretages inden kl. 14. Leveringstiden er to dage fra at du lægger ordren og til at du modtager den.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski