Terrassetæpper

Når det danske vejr viser sig fra sin bedste side, vil de fleste gerne rykke ud på terrassen. Derfor er det vigtigt ikke at overse terrassen, når du er i gang med at indrette din bolig. En simpel ting som et smukt tæppe til terrassen kan gøre underværker. Det rigtige tæppe kan være med til at understrege din stil, og det kan ikke mindst være med til at gøre hyggestunderne på terrassen endnu mere indbydende. Et eller flere flotte terrassetæpper kan forvandle selv den kedeligste terrasse til et hyggeligt og indbydende uderum. Hos Trendcarpet fører vi et stort udvalg af smarte og funktionelle terrassetæpper i alle mulige farver og størrelser.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Dejligt udemiljø med terrassetæpper

Når sommeren viser sig fra sin gode og solrige side, vil terrassen oftest være det bedste rum i hele boligen. Brug terrassetæpper udendørs til at samle indretningen og gøre uderummet mere hyggeligt. Terrassetæpper kan være med til at skabe et mere behageligt uderum, der indbyder til samvær og afslapning. Tænk derfor gerne i tekstiler, når terrassen eller altanen skal indrettes. Behagelige terrassetæpper giver dig lyst til at tage skoene af. De giver dig også mulighed for at rykke dele af stuen udenfor. Det gælder om at få maksimal glæde af dit uderum. Måske ønsker du, at der er plads til at samles om et bord med mange siddepladser. Eller du lægger vægt på et åbent og luftigt udemiljø med fri gulvplads. Uanset hvad du forlanger af din terrasse, vil et smukt terrassetæppe tilføje stemning og virke indbydende.

Vælg det rigtige terrassetæppe

Når du skal købe terrassetæpper, er det en god ide at gøre op med dig selv, hvilke egenskaber du ønsker af dine tæpper. Ønsker du et terrassetæppe, der dækker terrassen helt ud til kanterne, eller vil du gerne have plads til f.eks. at stille krukker eller et drivhus i den ene ende. Lige som når du vælger havemøbler, skal du også tage stilling til, om du vil gemme dit tæppe væk om vinteren, eller det skal kunne holde til at ligge ude hele året. Der er ingen tvivl om, at terrassetæpper giver en dejlig følelse, når du går hen over terrassen med bare tæer om sommeren. Men et terrassetæppe, der er dårligt vedligeholdt, giver bare ikke samme indbydende følelse. Heldigvis har vi også et stort udvalg i terrassetæpper, der kræver minimal vedligeholdelse og rengøring.

Stort udvalg af terrassetæpper

Det er nemt at opnå en hyggelig indretning, når du bruger tæpper. Det gør sig gældende udendørs såvel som indendørs. En stor terrasse kan lige som et stort rum være svær at gøre hyggelig. I indendørs rum løses problemet ofte ved at gøre brug af gulvtæpper. Det samme trick kan du bruge til dine terrasse. Miks og match vores populære og trendy tæpper. Du kan sagtens bruge terrassetæpper af forskellige materialer og farver. Det kan give et spændende look og en unik stil i din indretning. Vores smarte tæpper fås både i naturmaterialer og eksempelvis plast. Fælles for alle tæpperne er, at de er i høj kvalitet og smukt design. Uanset om du skal købe ét stort eller flere små terrassetæpper, finder du et stort udvalg hos Trendcarpet. Besøg vores webshop allerede i dag, og bliv inspireret.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)