Turkise tæpper

I denne kategori finder du alle Trendcarpets’ turkise tæpper samlet på ét og samme sted. Et turkisfarvet tæppe er et skønt valg uanset hvor du ønsker at placere det i dit hjem. Der findes mange billeder at blive inspireret af på internettet hvor du kan se store, flotte, imponerende, turkise tæpper løfte en hel dagligstue. Det kan ikke benægtes at turkis er en modig farve på et tæppe - og det gør det bare så meget sjovere at skulle vælge, ikke? Det helfarvede turkise og vidunderlige tæppe Piazzo? Uldtæppet Marseille? Eller de stonewashed bomuldstæpper Bastia og Colmar?

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Type
Størrelse
Rum
Form
Stil
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Se andre kategorier

TURKIS TÆPPE VINTAGE | TURKIS HVIDT TÆPPE | TURKIS TÆPPE GRÅ | BLÅ TÆPPE TURKIS | RUNDT TÆPPE TURKIS | TURKIS TÆPPE LANG LUV 

Turkise tæpper sendes med fri fragt & retur

Alle tæpper sendes med fri fragt og retur hos Trendcarpet, og det gælder selvfølgelig også de turkise tæpper. Vælg trygt betaling med kort, Netbank eller faktura. Alle ordrer der placeres inden kl. 14 sendes samme dag, og leveringstiden inden for Danmark er 1-2 dage.

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)