Tyrkisk tæpper

Vores tyrkisk tæpper er kelimtæpper, det vil sige de er fladvævet, og ikke knyttet som visse andre tæppetyper. Hvert tæppe er håndlavet og derfor unikt. De tyrkisk tæpper, du ser på billederne i vores webshop, er præcis de tæpper, du kan købe. Der er ikke to, der er ens, og der findes ingen helt magen til. Mange kunder hos Trendcarpet finder et fladvævet tæppe mere uhøjtideligt og nutidigt end et knyttet tæppe – måske er du enig? Besøg vores webshop i dag, og kig dig omkring i vores udvalg af tyrkisk tæpper.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Indret med tyrkisk tæpper

Ældre tyrkisk tæpper kan have klare og kraftige farver. De tyrkisk tæpper, der fremstilles i dag, er dog tilpasset efterspørgslen på verdensmarkedet, og har gerne knap så markante farver. Det vil sige, at tyrkisk tæpper oftest har et harmonisk og afdæmpet udtryk, og er ganske alsidige at indrette med. De passer fint både til en topmoderne og en lidt mere traditionel indretningsstil. Kelimtæppers tydeligt håndlavede udtryk danner faktisk en fin kontrast til skandinavisk minimalisme og enkle linjer. Trendcarpet byder på et bredt sortiment af tyrkisk tæpper, som du er velkommen til at lade dig inspirere af. Kig indenfor i vores webshop allerede i dag, og se dig om blandt vores mange tyrkisk tæpper.

Trendcarpet – din tæppemand på nettet

Trendcarpet har over ti års erfaring med detailsalg af tæpper på nettet, herunder tyrkisk tæpper. Vi lægger derfor stor vægt på at give vores kunder en god og tilfredsstillende købsoplevelse. I vores webshop vil du sikkert finde adskillige tyrkisk tæpper, der er brugbare til dit formål. De fleste af vores tyrkisk tæpper er på lager. Se dig omkring i vores webshop, og find din favorit blandt vores store udvalg af tyrkisk tæpper. Har du nogle spørgsmål omkring pleje, størrelse eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Gå på oplevelse hos din tæppemand på nettet og bliv inspireret til at forny din boligindretning og interiør med tyrkisk tæpper.

Mest viste produkter
BESTSELLERS
TREND 2024 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)