• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRET
  • OVER 10 000 TÆPPER

Ude tæpper

Tæpper kan bruges på utallige måder. Og faktisk behøver du slet ikke at begrænse dig til kun at bruge dem indendørs. Med ude tæpper kan du få alle de fordele, som et gulvtæppe bringer til din indretning indendørs, og samtidig tage tæppet med udenfor. Ude tæpper giver en ekstra hyggelig og hjemlig stemning på din terrasse eller altan. Og så er de dejligt bløde at gå på med bare tæer, når det er sommer og varmt udenfor. Med ude tæpper bliver sommeren ekstra dejlig.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

En endnu hyggeligere sommer med ude tæpper

Når du indretter din terrasse eller altan med ude tæpper, bliver sommerdagene bare endnu bedre. Du får den samme hyggelige stemning, som når du bruger gulvtæpper i din indretning indendørs. Ude tæpper kan give ekstra liv til din terrasse og understrege din personlige indretningsstil. At have en flot indrettet terrasse eller altan gør det indbydende at tilbringe endnu mere tid udendørs. Når du nyder solen med fødderne på et ude tæppe, får du en dejlig hjemlig følelse udendørs, og får mest muligt ud af sommeren. At have en smukt indrettet terrasse eller altan skaber de bedste rammer for nogle dejlige, lange sommeraftener, uanset om du bare slapper af eller har inviteret venner eller familie til grillfest.

Ude tæpper i holdbare materialer

I vores store udvalg af ude tæpper finder du mange forskellige farver og mønstre. Der er helt sikkert også et, der passer lige til dig og din altan eller terrasse. Selvfølgelig er der også masser af forskellige størrelser og former. Fælles for alle ude tæpper hos Trendcarpet er, at de er fremstillet af holdbare materialer. De kan tåle det ekstra slid, der naturligt følger med, når et tæppe bliver brugt udendørs. Ude tæpper er ekstra udsat for snavs og fugt, så de skal være lette at rengøre og vedligeholde, så du kan bruge din sommer på det, der betyder allermest – nemlig at nyde solen, når den endelig er her.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU