• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

LUKSURIØS, TIDSLØS, VISKOSE

LUKSURIØS, TIDSLØS, VISKOSE

Hvem har ikke hørt om ordet viskose tæppe på det sidste?

Gulvtæppet, der er blevet mere og mere populært samt det mest almindelige og ventede materiale i det svenske hjem.

Viskose tæpper, hvis materiale ligner silke, har en flot glans og en utrolig aura, og giver en solid, eksklusiv og luksuriøs følelse. Takket være de smukke farver og den unikke glans, bliver viskose tæpper mere levende, afhængigt af hvordan lyset falder i rummet. Viskose er et blødt materiale og holder sin farve godt; selv elasticiteten og rynke hårdheden er lav. Derudover er et viskose tæppe nok blandt de mest komfortable underlag, du kan hvile dine fødder på.

De mest almindelige spørgsmål vedrørende viskose tæpper omhandler naturligvis materialet. Hvad er viskose helt præcist?

Lad os tage det fra begyndelsen. Viskose er en kunstig fiber og fås i to former: kunstige fibre og syntetiske fibre. Den kunstige fiber findes naturligt i form af cellulose fra eksempelvis træer og bambus, og som protein fra blandt andet mælk og sojabønner, men de er i forkert form. I de tilfælde, hvor fibre bruges til at lave tæpper, er der normalt tale om cellulose fra træmasse som gran eller andre slags træer. Cellulosefibre fra træerne skal først frigives og nedbrydes og behandles, så de kan spindes og væves om til stof. Selvom der i fremstillingsprocessen anvendes forskellige kemikalier, betragtes produktet som et af de bedre miljømæssige valg.

Derefter bliver kunstig fiber til tråd, der væves ind i stof,  og som så bliver til et tæppe.

Her er nogle yderligere grunde til, at viskose tæppet er det oplagt valg. Smukt, enkelt og rent design, der passer perfekt til skandinaviske hjem. Fordi et tæppe uden tvivl er et af de vigtigste tilbehør til et hjem, er det noget vi alle køber, så hvorfor ikke forkæle dig selv med en fløjlsagtig skønhed. Pynt din sofa eller dit gulv med et viskose tæppe, som har en meget god evne til at skabe en visuel helhed, der gør dit hjem ekstra luksuriøst. Viskose tæpper fås i mange forskellige farver og størrelser og kan nemt gøre et kedeligt værelse meget mere levende og glamourøst. Forestil dig, at et tæppe kan have så stor en indflydelse!

Uanset hvilken interiørstil du kan lide, kan du altid bruge viskose tæpper. Du kan aldrig få for mange. Vælg mellem både diskrete farver og mere farverige varianter. Måske en mørkeblå farve for at skabe harmoni og ro i soveværelset, som også giver dig noget blødt at hvile dine fødder på. Eller måske en lysegrå farve i stuen for nemt at matche det omkringliggende interiør.

Hvis du ikke allerede har en eller to af disse trendy tæpper, synes jeg, du skal prøve at købe et her hos Trendcarpet. De sikrer, at fremstillingen og kvaliteten imødekommer den høje standard, som viskose tæpper skal leve op til. De besøger også de store tæppe markeder i og uden for Delhi, Indien, og sikrer kvaliteten samt køber dem alle uden mellemmænd til markedets bedste priser.

/ Amanda2018-10-12

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Plakater

Kundeservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski