Måske en puf pude i læder, eller hvorfor ikke fløjl?

Måske en puf pude i læder, eller hvorfor ikke fløjl?

I dagens hjem har 9 ud af 10 en puf puder, hvilket ikke er så mærkeligt, da de er de mest oplagte siddepladser i et interiør. Behagelige at sidde på, nemme at flytte rundt og utrolig smukke at se på. Måske har du allerede en eller flere puf puder, hvilket er helt okay; puf puden er kommet for at blive!

De modeller, jeg foretrækker er marokkansk læder puf og fløjls puf, som er de mest populære på markedet. Overalt online, fra sociale medier til magasiner, ser du altid en af ​​disse to skønheder, og det er ikke så mærkeligt, at du ikke kan beslutte dig for, hvilken en du skal vælge. Nedenfor vil jeg fortælle mere vedrørende materiale, funktion og tips for at gøre det lettere at vælge mellem læder og fløjl. Håber, du finder hjælp i denne jungle af puf.

Marokkansk læder puf
Lad os starte med materialet. Læder er hud, der er blevet behandlet således, at det bliver resistent over for forringelse, samtidig med at det bevarer sin naturlige styrke og elasticitet. Denne behandling kaldes garvning - en proces til behandling af dyreskind til fremstilling af læder. Huden er naturligvis fra Marokko, og den er behandlet i Marrakech garverier, en gammel metode til behandling og farvning af huden. De er håndlavede, og lynlåsen under puffen er godt lavet. Naturligt materiale, der er perfekt til at lave marokkansk læder puf med lang holdbarhed.

Jeg kan lide denne model, fordi den udstråler varme. Du ser normalt denne slags puf i forskellige nuancer af brun, og hvis du leder efter et mere rustikt interiør, vil jeg stærkt anbefale marokkansk læder puf. Selvfølgelig er der mange sjove og flotte farver, som du kan bruge til at gøre interiøret mere livligt. Da puf puder er håndlavede og unikke, kan deres udseende variere lidt. Den mest almindelige størrelse er ca. 30 cm høj og 60 cm i diameter, og kan derfor variere afhængig af polstringen. Selvfølgelig kan du ændre polstringen afhængig af, hvor kompakt, du ønsker det skal være. Eksempler på polstring kan være puder eller tæpper.

Fløjs Puf
Så har vi den anden model, som er mere eftertragtet end den tidligere nævnte puf. Ikke så mærkeligt, tager i betragtning af, at fløjl er det hotteste materiale i 2018. Tidligere blev fløjl brugt mere til kongelige og religiøse kostumer, men i dagens samfund kan man finde fløjls tøj, gardiner, slips og selvfølgelig fløjls puffer. Stor eller lille, med eller uden opbevaring; det er ligegyldigt, men det hotteste, du kan gøre for indretningen er helt sikkert at tilføje en fløjls puf. Den mest almindelige farve er forskellige gråtoner, men så er det faktisk puffen i lyserød. Denne slags puf passer ind i et mere stilfuldt hjem, der stræber efter luksus interiør. Disse puffer fås i mange mørke og hyggelige nuancer, perfekt til efteråret, men også i friske pasteller. Ligesom alle detaljer er der noget for alle.

Tro det eller ej, men nu hvor jeg sidder og skriver det her, har jeg faktisk overvejet at bestille en fløjls puf i lysrerød.

Fortsat god aften!

/ Amanda



2018-10-18

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)